INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

VIDEO Lovit cu pumnul, un jucător din campionatul Belgiei și-a pierdut cunoștința de două ori pe teren! Agresorul riscă o pedeapsă uriașă!

Valentine Ozornwafor// Foto: Imago
Valentine Ozornwafor// Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2022 12:37 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 15:09

Dramatism în prima ligă belgiană. Nigerianul Valentine Ozornwafor, fundașul lui Charleroi, a ajuns la spital direct de la stadion, cu comoție cerebrală. Dar starea lui este bună acum.

Incident teribil în weekend, în ultima etapă din Belgia, la meciul Charleroi - Union Saint-Gillioise (0-3).

Ozornwafor a primit un pumn în față

În prelungirile primei reprize, nigerianul Valentine Ozornwafor, fundașul central al gazdelor, era lipit de adversar la un corner, marcându-l strâns în careu, la o lovitură de colț. 

Enervat, belgianul Dante Vanzeir (Union SG) s-a întors și l-a lovit cu pumnul în față. Ozornwafor, 22 de ani, împrumutat de la Galatasaray, s-a prăbușit pe gazon. Inițial, mulți au crezut că exagerează, pentru a impresiona arbitrul, dar totul se putea încheia cu o dramă. 

Apărătorul african și-a pierdut cunoștința de două ori în iarbă, cu medicii lângă el. În cele din urmă, doctorii l-au stabilizat și jucătorul a fost transportat direct la spital.

Vinovatul riscă 8 etape de suspendare

Totul s-a terminat fericit pentru Ozornwafor. Charleroi a anunțat că starea sa este bună. Pericolul a trecut. 

Cel vinovat, Dante, a fost eliminat imediat. Și-a cerut scuze, în vestiar, după meci, dar nu va scăpa de pedeapsă. Riscă să fie suspendat și opt etape!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Neymar și-a decis viitorul! » Unde va juca brazilianul, după ce iși termină contractul cu PSG

Pedepsit de Lucescu, Mitriță a ratat derby-ul dintre PAOK și Aris! » Ganea, cel mai bun!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
stefdomi
stefdomi  •  21 Februarie 2022, 17:13

CONȘTIENȚA, nu cunoștința!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează