INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND - BAYERN MUNCHEN 3-2

Vestiarul lui Bayern a explodat după eșecul din derby-ul cu Borussia: "Fuck off! Mereu același rahat!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 10:03

Bavarezii n-au digerat deloc eșecul de la Dortmund, 2-3, unde au condus de două ori. Neuer a contestat penalty-ul provocat de el, iar Hummels a dezvăluit că a jucat bolnav, cu acceptul antrenorului. 

Bayern s-a scuturat de criza pe care a traversat-o în ultimele săptămâni și a făcut un meci mare la Dortmund. De fapt, prima repriză, perioadă în care a redus-o pe Borussia la gradul de spectator pe propriu-i stadion.

A condus de două ori, cu 1-0 la pauză și apoi cu 2-1, însă golurile lui Lewandowski nu i-au fost de ajuns ca să și câștige. Gafele din partea secundă au costat-o în cele din urmă toate punctele (2-3), iar la vestiare, potrivit tabloidului Bild, s-a lăsat cu reproșuri și scandal. "Fuck off! Mereu același rahat!", ar fi tunat fundașul Jerome Boateng.

"A căutat contactul"

Portarul Neuer, la rându-i, a contestat penalty-ul provocat chiar de el, cel care, transformat de Marco Reus, a trezit-o practic pe Borussia, imediat după pauză:

"Mi-am dat seama că balonul se duce spre marginea careului și în cădere mi-am retras complet mâinile. Însă Reus a căutat contactul, m-a și lovit cu piciorul în burtă". Ce nu spune căpitanul lui Bayern e că nici măcar nu s-ar fi ajuns în situația asta dacă el nu ezita prea mult să iasă în întâmpinarea atacatului advers.

"Nu poți să faci așa ceva!"

În fine, Hummels, fost jucător al Borussiei, și-a motivat cele două mari greșeli comise înainte de a fi înlocuit dezvăluind că a evoluat bolnav: "Sunt răcit, dar am ținut să fiu pe teren. Antrenorul a știut și n-a avut nimic împotrivă".

Motiv pentru fostul internațional și căpitan al lui Bayern, Lothar Matthaeus, să-l critice dur pe Niko Kovaci: "Nu poți să titularizezi un jucător cu probleme când ai în Suele unul de valoare apropiată la dispoziție. Suele a intrat «rece» în joc, iar la golul de 2-2, al lui Reus, a stat departe de adversar".

7 puncte
are acum liderul Dortmund în fața campioanei Bayern

Le-au făcut baie cu bere

Ca și jucătorii lui Bayern, pe teren, conducătorii clubului au intrat și ei "la apă" în tribună.

După golul de 3-2, înscris de Paco Alcacer, spectatorii aflați în apropierea președintelui Uli Honess și a directorului executiv Karl-Heinz Rummenigge au sărit în sus de bucurie, uitând de paharele pline cu bere pe care le aveau în mână. Și le-au vărsat pe ei!

Vezi și:  VIDEO + FOTO Borussia câștigă spectaculos cel mai EXPLOZIV derby cu Bayern al ultimilor ani și se distanțează la 7 puncte!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
zagna
zagna  •  11 Noiembrie 2018, 15:51

Jocul lui Bayern se vede si la nationala Germaniei, cimitir de elefanti ! Forza BVB 09 !

mihai_luchian
mihai_luchian  •  11 Noiembrie 2018, 10:59

Un lucru să fie clar: numai norocul a făcut ca scorul să fie doar 3-2. În repriza a doua a ratat Dortmund cât pentru tot campionatul. Bayern are o apărare LENTĂ, Hummels e o umbră, pe contraatac nu tine pasul cu atacanții, e penibil. Süle și Boateng sunt tot genul de mastodonti fără viteză și toată lumea i-a aflat. Locul 4 anul ăsta pentru Bayern. În Europa nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează