INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Conflict deschis la Barcelona înainte de alegeri: „Clubul este în faliment! Trebuie s-o luăm de la zero”

Barcelona este lider în campionatul Spaniei, dar situația din cadrul clubului nu este roz // sursă foto: Guliver/gettyimages +30   FOTO
Barcelona este lider în campionatul Spaniei, dar situația din cadrul clubului nu este roz // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 09:32

Victor Font (47 de ani), viitor candidat la președinția Barcelonei, a lansat un atac incredibil asupra actualei administrații a clubului, conduse de Josep Maria Bartomeu.

Într-o scrisoare adresata mass-media, spaniolul cu aspirații mari a vorbit în termeni duri despre situația clubului „blaugrana”:

„Trebuie să o luăm de la zero. În ciuda succesului sportiv într-un număr larg de discipline, lipsa de transparență și dorința de a genera mai mult venit decât restul cluburilor, dar totuși să cheltuiești mai mult decât alții și apoi să apelezi la transferuri de ultim moment pentru a regla situația financiară nu este un model sustenabil. 

Clubul este în faliment atât din punct de vedere economic, cât și moral”, a susținut Victor Font.

Șase directori ai Barcelonei au demisionat

Apele la clubul „extratereștrilor” sunt extrem de tulburi în acest moment. Șase directori din Comitetul Executiv al Barcelonei au demisionat după ce președintele Josep Maria Bartomeu a anunțat că face curățenie și cer alegeri anticipate!

Aceștia sunt vicepreședintele Emili Rousaud, pe care președintele Josep Maria Bartomeu intenționa să-l dea oricum afară, plus Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor și Jordi Calsamiglia. Astfel, haosul din cadrul clubului s-a adâncit, cei șase cerând alegeri anticipate, scrutinul fiind inițial programat pentru 2021.

În acest moment, au mai rămas doar 12 membri în conducerea blaugrana, inclusiv președintele! 

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+26 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Barcelona a demarat discuțiile cu Juventus pentru un transfer important

Barcelona și Manchester City pregătesc schimbul verii! La ce jucători renunță cei doi granzi ai Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează