INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - UDINESE 4-1

VIDEO Victor Osimhen a refuzat să bată un penalty în Napoli - Udinese! Rudi Garcia: „Nimeni nu a vrut să facă vreun rău”

Victor Osimhen e supărat și acum pe Napoli. Foto: Imago Images
Victor Osimhen e supărat și acum pe Napoli. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 11:25 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 11:25

În victoria cu Udinese (4-1), de miercuri, Victor Osimhen (24 de ani) a refuzat să bată un penalty, apoi să celebreze golul marcat. Duminică fusese ironizat pe contul de TikTok al lui Napoli, din cauza unei lovituri de la 11 metri ratate la 0-0 cu Bologna, iar impresarul său a amenințat cu „măsuri legale”.

Ironizat pe contul de TikTok al lui Napoli, pentru un penalty ratat cu Bologna (0-0), Victor Osimhen a refuzat să bată un altul, miercuri seară, la 4-1 cu Udinese. I-a pasat sarcina lui Zielinski, care a deschis astfel scorul (19). Atacantul nigerian a dublat avantajul campioanei Italiei, în minutul 39, însă n-a celebrat reușita.

Legea insolvenței din România, DESFIINȚATĂ: „E furt legalizat. Dinamo a profitat de o lege proastă” + De ce crede Iancu Guda că jocurile de noroc, industrie de un miliard de euro, „nu sunt bune pentru societate”
INTERVIU
Legea insolvenței din România, DESFIINȚATĂ: „E furt legalizat. Dinamo a profitat de o lege proastă” + De ce crede Iancu Guda că jocurile de noroc, industrie de un miliard de euro, „nu sunt bune pentru societate”

Rudi Garcia, antrenor Napoli: „Nimeni n-a vrut să facă rău”

Deși a fost clar pentru toată lumea că lui Osimhen, 24 de ani, nu i-a trecut supărarea pe club, antrenorul Rudi Garcia s-a străduit la final să minimalizeze „avariile”. 

Tehnicianul francez le-a spus jurnaliștilor că „la Bologna am fost cu toții foarte frustrați pentru că nu câștigasem. Apoi ne-am lămurit și totul a revenit la normal din punct de vedere sportiv. Nimeni nu a vrut să facă vreun rău: nici cei care se ocupă de TikTok, nici Victor pe conturile sale de socializare. Acestea sunt reacții instinctive, trebuie înțelese. El dă totul în tricoul lui Napoli și o va face și în acest sezon”.

Victor Osimhen a refuzat să bată un penalty în Napoli - Udinese

Despre refuzul golgheterului de a executa penalty-ul acordat în minutul 19, Garcia a comentat: „Într-adevăr, el ar fi trebuit să bată. Chiar dacă a ratat cu Bologna nu înseamnă că gata, schimbăm ierarhia. Aș zice că, mai degrabă, i-a oferit un assist lui Zielinski, lăsându-l pe el să tragă”.

Înlocuit duminică, în cursul meciului cu Bologna (63), Osimhen a gesticulat nervos și s-a răstit la antrenor. Tehnicianul francez l-a schimbat și miercuri seară, însă de data aceasta i-a strâns mâna: „L-am felicitat pe Victor la final. Să știți că avem o relație excelentă”.

VIDEO. Rezumatul meciului Napoli-Udinese (4-1)

Victor Osimhen, pregătit să o dea în judecată pe Napoli

Ce nu s-a schimbat, deocamdată, este atitudinea jucătorului față de Napoli. Luni, impresarul său, Roberto Calenda, a tunat: „Ce s-a întâmplat pe contul de TikTok al lui Napoli este inacceptabil! Un videoclip ironic la adresa lui Victor Osimhen a fost postat, iar după ceva timp a fost șters.

Acest lucru l-a afectat foarte mult pe jucător, care oricum este ținta presei și a știrilor false în ultima vreme și a știrilor false. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale pentru a-l proteja pe Victor”.

Osimhen a șters apoi majoritatea pozelor de pe Instagram în care apărea în tricoul lui Napoli, până a rămas doar una singură!

Citește și:

Jucătorul trecut pe la AC Milan și Inter și ajuns la U Cluj își face o prezentare WOW: „Sper să pot fi un Pirlo”

Nu e Leo Messi, nu e petrecere! Inter Miami a pierdut finala US Open Cup

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează