INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIDEO AMUZANT

VIDEO „Există un singur Ronaldo” » Cum și-a făcut un tată fiul să plângă din cauza unei tunsori

Un fan al lui Cristiano Ronaldo a vrut să fie tuns ca idolul său portughez
Un fan al lui Cristiano Ronaldo a vrut să fie tuns ca idolul său portughez

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 19:17

Un fan al lui Cristiano Ronaldo a vrut să fie tuns ca idolul său portughez, dar a primit o frizură ca a golgeterului brazilian de la CM 2002. Clipul a devenit imediat viral.

Nu numai fotbaliștii au decis să-și schimbe look-ul în perioada cât stau în casă. Și copiii care îi au ca idoli încearcă să-i copieze și să fie la modă. Așa cum și-a imaginat un puști mare fan Cristiano Ronaldo, cerându-i tatălui său să-l tundă la fel. Imediat ce părintele a terminat, băiatul a dat fuga la oglindă și a avut un șoc. Avea părul foarte scurt, cu excepția semilunei lăsate în față, pe care brazilianul Ronaldo a făcut-o celebră la Cupa Mondială din 2002, când a și cucerit titlul suprem.

Semilună în loc de codiță

"Există un singur Ronaldo!", i-a răspuns râzând tatăl, în timp ce copilul plângea, dezamăgit de rezultatul operațiunii, care trebuia să-i modifice freza cu cea purtată de atacantul lui Juventus în poza arătată de copil. Clipul video postat pe rețelele de socializare a devenit imediat viral.

Cristiano Ronaldo, cel mai mare trendsetter! Cum îl copiază un fost coleg de la națională: „Bea ouă de prepeliță. Le aruncă pe cele care plutesc și le ia pe cele grele”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
88gore88
88gore88  •  05 Aprilie 2020, 06:07

Excepțional!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează