INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

VIDEO Record după record » Are 41 de ani și a ajuns la 25 de cluburi în carieră

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 15:07

Continuă periplul pentru globetrotterul Sebastian Abreu. Atacantul care va împlini 41 de ani în octombrie nu vrea să renunțe la fotbal și și-a găsit altă echipă, mutându-se din Uruguay, de la Central Español, în Chile.

"El Loco" a semnat tot în divizia secundă și, la fel, a acceptat un acord pe doar șase luni cu Deportes Puerto Montt, perioadă în care va câștiga 60.000 de dolari.

"Club nou, țară nouă, oraș nou, aceeași speranță dintotdeauna", a postat Abreu pe Instagram, după perfectarea mutării, cu care bifează a 25-a echipă din cariera începută în 1995, la Defensor.

El îl egalează pe recordmanul german Lutz Pfannenstiel, portar retras în 2011, unicul care a jucat în țări din cele 6 Confederații ale FIFA. În ultimii 4 ani și jumătate, "El Loco" a schimbat opt echipe! 

26 de goluri în 70 de meciuri are Sebastian Abreu în "naționala" Uruguayului între 1996 și 2012

11 țăride pe 3 continente, America de Sud, America de Nord, Europa, a bifat "El Loco" în carieră

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează