INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL

Surpriză mare în Cupa Spaniei! Villarreal, eliminată de o echipă de liga a treia după un meci disputat pe parcursul a două zile

Villarreal, Sursă Foto / 
Unionistas de Salamanca
Villarreal, Sursă Foto / Unionistas de Salamanca

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 19:55 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 21:16

Villarreal, formație calificată în optimile Europa League, a fost eliminată în mod surprinzător de Unionistas, ocupanta locului 13 din liga a treia spaniolă, în șaisprezecimile Cupei Regelui.

Partida s-a încheiat la egalitate după 120 de minute, (1-1), iar gazdele s-au impus la loviturile de departajare, (7-6).

Cum s-a ales regretatul Franz Beckenbauer cu porecla „Der Kaiser”
LEGENDĂ
Cum s-a ales regretatul Franz Beckenbauer cu porecla „Der Kaiser”

Motivul pentru care partida a început duminică, dar s-a încheiat luni

Partida dintre cele două formații a început duminică, 7 ianuarie, ora 17:30 și s-a încheiat luni, la peste 24 de ore de la fluierul de start.

„Submarinul Galben” a deschis scorul în minutul 82, dar Unionistas a egalat 5 minute mai târziu. Nocturna micuțului stadion din Salamanca nu a mai funcționat din cauza unei pene de curent, iar meciul a fost suspendat.

Duelul s-a reluat astăzi, scorul a rămas neschimbat și s-a trecut la executarea loviturilor de pedeapsă. Alberto Moreno, 31 de ani și Kiko, 32 de ani, au ratat pentru Villarreal, iar Unionistas s-a calificat în optimile competiției.

Buni în Europa, modești în La Liga

„Submarinul Galben” are parte de un sezon oscilant. Trupa lui Ruben Baraja se află doar pe locul 13 în La Liga, cu 19 puncte acumulate după 19 partide disputate.

Echipa este mai aproape de locurile retrogradabile decât de cele care duc în Europa, însă câștigătoarea Europa League din urmă cu 3 sezoane are un parcurs excelent în cupele europene.

Villarreal a câștigat grupa F din Europa League, acumulând 13 puncte. Rennes, Maccabi Haifa și Panathinaikos au fost adversarii spaniolilor.

Eric Bailly, titular în defensiva lui Villarreal

Noul transfer al trupei lui Marcelino a fost titular în partida cu Unionistas din Cupa Spaniei. Ivorianul a revenit în La Liga la finalul lui decembrie 2023 și a jucat al doilea meci pentru Villarreal.

Bailly a semnat pe un an și jumătate, până în vara lui 2025. În prima parte a sezonului, la Besiktas, Bailly a jucat numai de 8 ori, înainte de a fi dat afară. Turcii au explicat astfel: „A fost exclus din lot din cauza evoluțiilor slabe și incompatibilității cu echipa”.

Citește și:

Mircea Lucescu, sfat pentru Drăgușin: „Să se ducă acolo! Îți dă măsura exactă a valorii tale”

Presa din Italia confirmă: Andrea Compagno și George Pușcaș încă se află pe radarul lui Bari

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  09 Ianuarie 2024, 11:16

Asta e Cupa in tarile cu fotbal,la noi e o aiureala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează