INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vinicius a reacționat: „Săptămâna asta nici măcar nu joc, dar am avut deja 3 cazuri de rasism în Spania”

Vinicius/ foto Imago Images
Vinicius/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 12:30 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 12:43

Vinicius, extrema lui Real Madrid, a reacționat după cele 3 cazuri de rasism din Spania, de sâmbătă.

Vini Jr., la rândul lui victimă a rasismului, le-a transmis mesaje de încurajare lui Marcos Acuna și Quique Flores, de la Sevilla, și lui Cheikh Sarr (23 de ani), portarul senegalez al lui Rayo Majadahonda.

Alertă totală antitero înainte de Euro. Atacuri cu drone! » Cum va fi protejat cantonamentul României în Germania: „Inel de oțel”
EURO 2024
Alertă totală antitero înainte de Euro. Atacuri cu drone! » Cum va fi protejat cantonamentul României în Germania: „Inel de oțel”

Vinicius: „Săptămâna asta nici măcar nu joc, dar am avut deja 3 cazuri de rasism în Spania”

„În acest weekend, nici măcar nu voi juca. Dar numai sâmbăta aceasta am avut trei cazuri josnice de rasism în Spania. Toată susținerea mea pentru Acuña și pentru antrenorul Quique Flores, de la Sevilla.

Pentru Sarr și Real Majadahonda, fie ca curajul vostru să-i inspire și pe alții. Rasiștii trebuie demascați, iar meciurile nu pot continua cu ei în tribune. Vom avea de câștigat doar atunci când rasiștii vor părăsi stadioanele și vor merge direct la închisoare, un loc pe care îl merită”, a scris Vinicius, pe platforma X.

Incidente rasiste în Spania, sâmbătă

Cheikh Sarr (23 de ani), portarul senegalez al lui Rayo Majadahonda, s-a răzbunat pe fanul lui Sestao care l-a atacat rasist, într-un meci din Segunda B (liga a 3-a). S-a dus în peluză să-l bată și arbitrul i-a dat „roșu”! Oaspeții au refuzat să continue jocul și s-au dus la vestiare, meciul fiind abandonat în minutul 87.

Sarr mai mult l-a bruscat și a încercat să-l potolească și tocmai el a fost scos de pe teren. În semn de protest, colegii săi au părăsit gazonul și au mers la vestiare, de unde nici că au acceptat să se întoarcă pentru ultimele minute rămase.

Tot în aceeași seară, un alt incident de acest gen a avut loc și pe Coliseum, în disputa dintre Getafe și FC Sevilla 0-1. Marcos Acuna, fundașul argentinian, și Quique Flores, antrenorul de la Sevilla, au fost insultați și ei rasist.

VIDEO. Vinicius Jr., în lacrimi la conferința de presă a Braziliei: „Vreau doar să joc fotbal!”

Citește și:

Luis Enrique dinamitează situația lui Mbappe » Detalii din spatele ușilor închise
PSG
Luis Enrique dinamitează situația lui Mbappe » Detalii din spatele ușilor închise
Ronaldo l-a distrus pe Reghecampf și i-a netezit drumul spre retrogradare » Hattrick într-o repriză
Arabia Saudită
Ronaldo l-a distrus pe Reghecampf și i-a netezit drumul spre retrogradare » Hattrick într-o repriză

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
Championman
Championman  •  31 Martie 2024, 18:32

acest individ care a devenit multimilionar pe spatele albilor,are tupeul sa spuna asa ceva. este exact cum s-a spus mai jos,cum ar fii sa fie toata europa doar cu jucatori albi? oricum 80% din jucatori sunt albi in europa sau in cel mai rau caz pe jumatate albi. pana la 100% nu mai este mult.

mr90
mr90  •  31 Martie 2024, 17:09

Acum citiva ani, cind mai existau BARBATI, treceau simplu mai departe fara atita gargara! Acum personajele se pling pe retelele de tembelizare ...

ultrasro1916
ultrasro1916  •  31 Martie 2024, 16:44

Un miliardar care se plange de discriminare...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează