INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un star al lui Liverpool neagă că se gândește să plece odată cu Klopp: „A fost scos din context”

Van Dijk, căpitanul lui Liverpool, locul 1 în Premier League Foto: Guliver/GettyImages
Van Dijk, căpitanul lui Liverpool, locul 1 în Premier League Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 19:22 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 20:46

Virgil van Dijk, 32 de ani, căpitanul lui Liverpool, din ianuarie 2018 pe Anfield, dezminte că acel răspuns legat de viitorul său roșu, „Nu știu”, înseamnă că ar putea părăsi clubul. „Iubesc Liverpool, iubesc fiecare secundă petrecută aici, sunt total dedicat”, a declarat fundașul olandez.

După ce Jurgen Klopp a anunțat pe 26 ianuarie despărțirea de Anfield, final prevăzut pentru vară, s-a speculat imediat că Liverpool s-ar putea rupe. Pentru că managerul german a creat în nouă ani o echipă, un stil de joc, o stare de spirit. Mulți dintre jucătorii importanți au evoluat cel mai mult cu Jurgen în carieră, sunt legați de el. S-a crezut că unii vor dori să părăsească The Reds în același timp cu Klopp.

Speculații legate de răspunsul lui Virgil van Dijk: „Nu știu"

Virgil van Dijk, 32 de ani, cumpărat în ianuarie 2018 de la Southampton cu 85 de milioane de euro (cel mai scump fundaș din lume la acea oră), era unul dintre cei despre care se spunea că ar pleca, mai ales că i se contractul în 2025.

Maroc, „îngropat
CUPA AFRICII
Maroc, „îngropat" de Hakimi la Cupa Africii » Avertisment uimitor: „Ar trebui să moară toți ca să-l las să bată penalty!”

Declarația olandezului, luată în weekendul ce a urmat dezvăluirii tehnicianului, a generat și mai multă incertitudine. Întrebat cum vede viitorul său cu un nou tehnician, batavul a reacționat misterios: „Ei bine, nu știu".

De aici, alte speculații, că Van Dijk ia în calcul transferul de la Liverpool.

32de milioane de euro este cota lui Virgil van Dijk în acest moment (Transfermarkt). Maximum a fost atins în 2019: 100 de milioane

Virgil van Dijk: „Pentru a fi sută la sută limpede, sunt total implicat la Liverpool"

Căpitanul „cormoranilor" a negat însă această variantă. „Acel răspuns a fost scos din context. Pentru a fi sută la sută limpede, sunt total implicat la Liverpool. Iubesc clubul, iubesc fanii. Repet, ceea ce am zis a fost scos din context", a explicat Van Dijk pentru podcastul „Men in Blazers".

Fundașul central a adăugat: „Nu e vorba despre mine, e despre noi și nu s-a schimbat nimic. În urmă cu cinci zile nici nu discutam despre contractul meu. Mă concentrez acum ca acest an să fie unul cu adevărat special".

7trofee a cucerit Virgil van Dijk la Liverpool, cele mai importante Champions în 2019 și Premier League în 2020

Virgil van Dijk: „Klopp a fost ca un tată pentru noi, acea figură stabilă pentru atâția ani"

Nu a ascuns că anunțul făcut de Klopp „a fost un șoc pentru noi toți cei legați de club. Am simțit exact ce au simțit fanii în acel moment. Totuși, să nu răsucim cuvintele. Încă o dată, iubesc Liverpool, fiecare secundă petrecută aici, sunt total dedicat. Sunt căpitanul echipei și vrem să cucerim toate trofeele".

Despărțirea de managerul german va lăsa un mare gol în vestiar: „A fost ca un tată pentru noi, a fost acea figură stabilă pentru atâția ani. Va fi ciudat să nu-l mai avem alături după acest sezon".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Diferență de la cer la pământ! Cluburile din Premier au cheltuit de 10 ori mai puțin față de ianuarie 2023 » Drăgușin, cel mai scump transfer al iernii!
MERCATO
Diferență de la cer la pământ! Cluburile din Premier au cheltuit de 10 ori mai puțin față de ianuarie 2023 » Drăgușin, cel mai scump transfer al iernii!
Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!
CUPA ASIEI
Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează