INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Walter Zenga, încântat de românul care refuzat naționala: „Lumea trebuie să fie atentă la el”

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 14:09 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 15:17

Walter Zenga (63 de ani) rămâne cu ochii pe fotbalul italian. Și e fanul lui Daniel Boloca.

Director tehnic la Persita (Indonezia), Zenga a analizat situația portarilor din Serie A și a vorbit și despre fotbalul din peninsulă. 

Ofertă neașteptată din Serie B pentru un atacant român » Ce condiții i s-au pus pentru a se face transferul în ianuarie!
ITALIA
Ofertă neașteptată din Serie B pentru un atacant român » Ce condiții i s-au pus pentru a se face transferul în ianuarie!

Iar jucătorii asupra cărora atrage atenția sunt Junior Messias (extremă, 32 de ani, Genoa) și Daniel Boloca (mijlocaș central, 24 de ani, Sassuolo), cel care a refuzat convocare la naționala României pentru a juca pentru Italia. 

„Chiar și în ligile inferioare sunt tineri de perspectivă. Pot spune nume precum Gagno, Fulignati, Pizzignacco sau Desplanches.

Talente există, trebuie doar să te duci să le cauți. Iar în prima divizie trebuie ca lumea să fie atentă la Boloca și Messias. I-am văzut venind de la Crotone, din Serie D”, a spus Zegna, într-un interviu pentru Corriere dello Sport. 

Ce portari îi plac lui Walter Zenga 

Ulterior, fostul mare portar a analizat și situația goalkeeper-ilor din Serie A, dar și al celor din străinătate. 

„Avem trei portari italieni în străinătate. Donnarumma, Vicario și Briagnoli. Donarruma este un portar de top. Provedel și-a dovedit valoarea. Îl cunosc de la Empoli, a crescut an de an. Donnarumma, Meret și Provedel sunt cei trei portari ai Italiei. Nu cred că pot apărea multe schimbări.

Am fost uimit să văd câte critici a primit Meret după Napoli - Inter 0-3. Am citit atât de multe... De ce? Chiar a avut o intervenție pe care nu mulți ar avea-o”, a adăugat Zenga. 

VIDEO Giuseppe Signori, despre jucătorul român din Italia cu cel mai mare potențial: „Man poate să ajungă la o echipă puternică”

 Citește și:

Jude Bellingham a ridicat trofeul „Golden Boy” la gala din Torino » Superstarul lui Real Madrid a câștigat detașat

Ofertă neașteptată din Serie B pentru un atacant român. Ce condiții i s-au pus pentru a se face transferul în ianuarie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează