INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Wanda Nara, internată de urgență. Soția și agentul lui Mauro Icardi e suspectă de leucemie

Wanda Nara, internată de urgență la spital. Soția și agentul lui Mauro Icardi e suspectă de leucemie!
Wanda Nara, internată de urgență la spital. Soția și agentul lui Mauro Icardi e suspectă de leucemie!

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 13:13 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 13:38

Wanda Nara (36 de ani), care trebuia să se întoarcă în Europa cu atacantul lui Galatasaray, Mauro Icardi, și copiii, s-a simțit rău și a acuzat dureri puternice abdominale. Ea a fost internată într-o clinică din Buenos Aires pentru investigații amănunțite.

Momente de cumpănă și îngrijorare în familia lui Mauro Icardi. Wanda Nara, soția și, totodată, agentul său, are probleme de sănătate și a fost internată de urgență într-un spital din Buenos Aires (Los Arcos, cartierul Palermo). 

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Jorge Lanata de la cotidianul La Nación, în cadrul emisiunii la postul Radio Mitre, și confirmat câteva ore mai târziu de canalul de televiziune Telenoche.

„Wanda Nara necesită un studiu hematologic”

Blonda de 36 de ani a acuzat miercuri dureri puternice abdominale și a fost dusă la spital. Acolo i s-au făcut examene amănunțite, ce au descoperit o valoare crescută a globulelor albe din sânge. 

„Controlul a evidențiat nivelul ridicat al globulelor albe, peste limita normală. Pe lângă asta i s-a descoperit splina inflamată și de aceea a fost nevoie de un al doilea set de analize, ale căror rezultate sunt așteptate pentru zilele următoare. 

Aceste două elemente indică necesitatea unui studiu hematologic pentru a se exclude eventuale infecții și patologii tumorale", a precizat Guillermo Lobo, alt ziarist de la La Nacion.

La terminarea controlului, Wanda a fost externată și s-a întors acasă. Dar a trebuit să-și anuleze călătoria la Milano, prevăzută la finalul săptămânii, împreună cu Mauro și copiii lor. Mai multe surse din presa argentiniană vorbesc despre o posibilă leucemie de care ar suferi Wanda Nara.

Tatăl contrazice temerile presei

Puțin după ce a aflat despre pericolul ce o amenință pe Wanda, tatăl impresarei, Andrés Nara, a postat pe Instagram un mesaj liniștitor pentru prieteni și urmăritori: 

„Am mers și eu cu soția mea la clinica Los Arcos pentru că eram îngrijorat de starea de sănătate a fiicei noastre. Dar sunt fericit, întrucât mi s-a zis că a fost deja externată de ceva timp. Era numai un control de rutină. Nu are nimic grav, altfel nu i s-ar fi dat drumul așa din spital".

Lovitură de teatru în Italia » Juventus îl vrea pe Lukaku, iar jucătorul e „dat dispărut” de Inter

VIDEO Moruțan a impresionat în ultimul amical al lui Galatasaray » Elogiat de presa turcă: „Știe clar ce face pe teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ArchBishop
ArchBishop  •  16 Iulie 2023, 08:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costel_69
costel_69  •  15 Iulie 2023, 18:07

... injecția sigură și eficientă își face efectul....

tristan
tristan  •  15 Iulie 2023, 13:50

Urâtă boala....sănătate multa ii doresc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează