INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WREXHAM

VIDEO Ryan Reynolds și Rob McElhenney vor să aducă un fost „galactic” la Wrexham! + acord verbal cu fostul jucător de la Manchester United

Ryan Reynolds și Rob McElhenney/ foto: Instagram @Ryan Reynolds
Ryan Reynolds și Rob McElhenney/ foto: Instagram @Ryan Reynolds

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 20:57 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 23:39

Wrexham, formația  promovată recent în liga a patra engleză, l-ar vrea pe Gareth Bale, fostul atacant, retras în ianuarie din fotbal.

Echipa galeză patronată de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney a promovat matematic în League Two sâmbătă, după 3-1 cu Boreham Wood. 

Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”
FCSB
Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”

Rob McElhenney ar vrea să îl convingă pe Bale să revină în fotbal și să mai joace un sezon, pentru Wrexham. „Hei Gareth Bale, hai să jucăm un meci de golf împreună, unde vom petrece 4 ore în care cu siguranță nu o să încerc să te conving să revii în fotbal și să petreci un sezon magic”, a scris actorul McElhenney pe Twitter.

Gareth Bale s-a retras la începutul anului, după ce a câștigat titlul MLS cu Los Angeles FC. De-a lungul carierei, fotbalistul galez a mai evoluat pentru Southampton, Tottenham și Real Madrid. A câștigat de 5 ori Liga Campionilor și are în palmares nu mai puțin de 15 trofee cu Real Madrid. A condus Țara Galilor la trei turnee finale, Euro 2016, unde a atins semifinalele, Euro 2020 și CM 2022.

Ryan Reynolds și Rob McElhenney vor să aducă un fost „galactic” la Wrexham! + acord verbal cu fostul jucător de la Manchester United
Gareth Bale. Foto: Imago

Ben Foster s-ar fi înțeles pentru prelungirea cu Wrexham

Bale nu ar fi primul jucător care revine după retragere pentru a juca la Wrexham. Primul a fost Ben Foster (40 de ani), fost portar la Manchester United, care a semnat cu galezii în martie și a jucat 7 meciuri pe finalul sezonului, când a acoperit o criză provocată de accidentările portarilor din lot.

Acum, Ben Foster s-a fi înțeles verbal pentru a mai juca un an pentru echipa actorilor Ryan Reynolds și Rob McElhenney

După promovarea în liga a patra, Reynolds i-a spus lui Foster: „Ai mai fost aici”. Portarul care în 2005 a jucat cu Wrexham în liga a patra a replicat: „O voi face din nou la anul”. În acel moment, actorul a început să zâmbească și l-a îmbrățișat: „Gata, avem un acord verbal”.

VIDEO. Echipa actorului Ryan Reynolds, Wrexham, a promovat în Liga 4 din Anglia

Citește și:

Finala Ligii Campionilor se va juca în SUA! Ceferin: „Fanii europeni vor spune «nenorociții din Elveția! Totul se rezumă la bani»”
UEFA
Finala Ligii Campionilor se va juca în SUA! Ceferin: „Fanii europeni vor spune «nenorociții din Elveția! Totul se rezumă la bani»”
Nicolae Stanciu, din nou decisiv! Pasă de gol pentru Wuhan Three Towns în China
WUHAN THREE TOWNS
Nicolae Stanciu, din nou decisiv! Pasă de gol pentru Wuhan Three Towns în China

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  26 Aprilie 2023, 15:14

mare minune de nu veti si transmite meciurile live pe gigitv, gsptv etc

VardyParty
VardyParty  •  26 Aprilie 2023, 01:08

OK, înțelegem ca aici mai mult se transcrie decât se scrie. Asta e. Dar, pentru numele lui Dumnezeu, e o echipa ce tocmai a promovat din liga a cincea. A cincea. Nu știu dacă e clar, a cincea. Adrian Dutsa, tradu asta, vere: it was nicer the first 674 times.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează