INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Xavi a răbufnit: „Primesc mesaje de parcă aș fi la funeralii, ca și cum mama mea sau tatăl meu ar fi murit” + Motivul incredibil pentru care i-a certat pe jurnaliști

Xavi // FOTO: Imago
Xavi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 16:03 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 16:21

Xavi (43 de ani) a anunțat că nu ia în calcul plecarea de la Barcelona și s-a contrat cu un jurnalist la conferința de presă: „În urmă cu o lună eram Ferguson, iar acum sunt aproape să fiu dat afară. Echipa are nevoie de stabilitate în era post-Messi și cu o situație financiară foarte complicată”.

Xavi s-a enervat pentru criticile aduse de presă după cele două eșecuri consecutive, 2-4 cu Girona în campionat și 2-3 cu Antwerp în grupele Ligii. Și i-a certat pe ziariștii spanioli la conferința de astăzi: „În urmă cu o lună eram Fergusonul Barcei, iar acum ajung aproape să fiu dat afară. Clubul are nevoie de stabilitate în era post-Messi și cu o situație financiară foarte complicată.

O regulă uitată a provocat anularea unui gol, spre stupefacția celor prezenți în teren: „Nu știam că nu se aplică doar la penalty-uri”
EUROPA LEAGUE
O regulă uitată a provocat anularea unui gol, spre stupefacția celor prezenți în teren: „Nu știam că nu se aplică doar la penalty-uri”

Avem un proiect câștigător. Știu și eu că fotbalul nu trăiește din amintiri. Când am spus că ne aflăm încă în construcție este pentru că drumul nostru e presărat cu gropi. Și dacă intrăm în multe ajungem într-o mare depresie! Chiar dacă mâine pierdem sau facem egal la Valencia, trebuie să credem în proiect. Aici este vorba despre stabilitate".

Xavi: „Primesc mesaje de parcă aș fi la funeralii"

Antrenorul campioanei Spaniei a dezmințit că se gândește la demisie. „Nu iau în considerație să plec. În orice caz, la sfârșitul sezonului o să dăm un reset. Dacă într-adevăr atunci nu obții rezultate, antrenorul va trebui să plece. 

Primesc mesaje de parcă aș fi la funeralii, ca și cum mama mea sau tatăl meu ar fi murit. Nimeni nu m-a felicitat la ultima conferință că ne-am calificat în «optimile» Ligii Campionilor și chiar de pe primul loc în grupă. 

Când am învins-o pe Atletico eram de nota 10, dar acum nu mai valorăm decât un zero barat? Nimeni nu mă va putea opri. Nu vreau să dau greș, mai ales la clubul vieții mele. Accept toate criticile, nu am nicio problemă cu ele. Sunt bine venite și mă ajută să găsesc soluții".

Rămân pozitiv și motivat. Putem avea un sezon foarte bun. Cred în jucători și am o relație foarte bună cu președintele, cu Deco, lucrăm excelent împreună. Suntem la jumătatea drumului pentru a face o construi o echipă mare și trebuie să am încredere în jucători 
- Xavi, antrenor Barcelona

Suntem într-o serie negativă, cu două rezultate proaste. Asta trebuie să se termine! Trebuie să ne criticăm singuri și, mai ales, să fim mai buni. Echipele au multe ocazii contra noastră, în timp ce nouă ne e greu să punem în pericol poarta adversă 
- Xavi, antrenor Barcelona

Citește și alte știri de fotbal internațional:

El este noul Giorgio Chiellini. A lucrat în construcții și acum trei ani juca la amatori, în liga a patra italiană!
ITALIA
El este noul Giorgio Chiellini. A lucrat în construcții și acum trei ani juca la amatori, în liga a patra italiană!
Portarul ce a stat 26 de zile în comă indusă nu renunță: „Vreau să-mi reiau rutina și să mă simt din nou fotbalist”
SPANIA
Portarul ce a stat 26 de zile în comă indusă nu renunță: „Vreau să-mi reiau rutina și să mă simt din nou fotbalist”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  15 Decembrie 2023, 17:59

Real Madrid este de vina.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Decembrie 2023, 16:41

Xavi Burcă, dacă vei continua să plimbi fundașii pe toate posturile, de nu mai știu de ei, nu vei avea în veci performanță. E o chestie elementară. Altminteri, ești tare în discursuri, la fel ca idolul tău, Burcă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează