INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATALANTA - SALERNITANA

REZUMAT VIDEO Seara diferențelor de scor gigantice în Europa » Nu s-a mai văzut așa ceva în Serie A de 3 decenii!

Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Imago Images
Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 21:24 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 09:19

Atalanta a „zdrobit-o” pe Salernitana, scor 8-2, stabilind scorul sezonului în Serie A. Formația din Bergamo s-a dezlănțuit, conducea cu 5-1 încă de la pauză și nu s-a oprit nici în repriza a doua. o altă diferență uriașă de scor s-a înregistrat în Ligue 1, în meciul lui Monaco. 

Echilibrul în Atalanta - Salernitana a persistat doar 20 de minute în disputa de pe „Gewiss Stadium”. Atalanta a deschis scorul după doar cinci minute, oaspeții egalând cinci minute mai târziu. A urmat „furtuna” la poarta Salernitanei: până la pauză, gazdele au mai înscris de patru ori, cu Scalvini, Hojlund sau Koopmeiners printre marcatori.

Evenimentele n-au lipsit nici din repriza a doua. Asaltată, Salernitana a reușit să mai puncteze o dată, însă Atalanta nu a menajat-o deloc: alte trei goluri, cu trei marcatori diferiți: Lookman, Ederson și Nadir Zortea.

Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Salernitana 8-2 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+5 FOTO

Atalanta reușește scorul sezonului în Serie A

Pe lângă faptul că Atalanta a realizat scorul sezonului, o altă statistică interesantă iese în prim-plan după acest meci. Conform paginii de Twitter OptaPaolo, Atalanta marchează pentru prima oară în istorie opt goluri în campionat. Ultima echipă care reușise o performanță similară a fost Inter Milano, 8-2 cu Padova pe 14 aprilie 1996.

După un start de sezon sub așteptări, Atalanta s-a redresat în ultimele etape. A urcat pe locul 6, cu 34 de puncte, și e din nou implicată în lupta pentru locurile de cupe europene. Doar 4 puncte îi despart pe bergamezi în acest moment de locul 2, ocupat de AC Milan.

Scor-fluviu și în Franța: Monaco a făcut spectacol

Spectacolul total n-a lipsit nici din Ligue 1. Monaco a izbutit scorul etapei, administrându-i un usturător 7-1 lui Ajaccio. Wissam Ben Yedder a fost omul meciului, atacantul monegascilor reușind un hatrick, ajungând la cota 11 în acest sezon.

Seara diferențelor de scor gigantice în Europa » Nu s-a mai văzut așa ceva în Serie A de 3 decenii!
Monaco a umilit-o pe Ajaccio / Sursă foto: Imago Images

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Imagini scandaloase după Tottenham - Arsenal! Portarul liderului din Premier League, lovit de un suporter coborât din tribună

VIDEO Încă una de la Pique: ultima achiziție în ciuda Shakirei, după ceasul Casio » „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  15 Ianuarie 2023, 22:45

acest 8-2 tot nu egaleaza 2 pogoane !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează