INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Zidane pune o condiție-șoc ca să semneze cu PSG: „El trebuie să plece”

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 18:18 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 20:11

Zinedine Zidane, în prezent liber de contract, ar fi dispus s-o preia pe PSG, numai că le-a pus condiții parizienilor: „Dacă e să vin, trebuie să plece Neymar!”. 

El mai are și varianta Real Madrid, în cazul în care Carlo Ancelotti ar accepta oferta de a antrena naționala Braziliei.

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește
METROSPORT
Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește

Mundo Deportivo: Zidane nu-l vrea pe Neymar la PSG

Zinedine Zidane este pe lista lui PSG de mai multă vreme. Însă fostul antrenor al lui Real Madrid pune condiții. Cea mai importantă dintre acestea, potrivit cotidianului Mundo Deportivo: să plece Neymar!

Zizou ar fi încântat să lucreze cu Mbappe, la care ține foarte mult, însă cu brazilianul, capricios și indisciplinat, nu ar avea "nicio chimie" - susține ziarul amintit. Fostul internațional francez este conștient că se află într-o poziție bună de negociere. Paris Saint-Germain are probleme.

După eliminarea suferită în Liga Campionilor, 0-1 și 0-2 cu Bayern, în „optimi", PSG a pierdut multe puncte și în Ligue 1, unde o mai despart acum doar 6 de a doua clasată, Lens. Iar zilele antrenorului Christophe Galtier (56) sunt numărate. 

Zidane mai are și varianta unei întoarceri la Real Madrid. Acolo unde Carlo Ancelotti ar vrea să rămână "pe viață", numai că totul depinde de trofee. 

Dacă la finele sezonului rămâne cu mâna goală, cel mai probabil va trebui să plece. Unde? Chiar el a recunoscut că are ofertă de la naționala Braziliei: „Sunt fericit că Brazilia mă vrea. Dar contractele trebuiesc onorate și situația mea este simplă: voi rămâne la Madrid atâta timp cât Realul mă vrea”.

2025e anul în care lui Neymar îi expiră contractul cu PSG

Citește mai multe știri de fotbal internațional: 

Jose Mourinho a salvat Peluza Sud de la închidere. Ce a făcut antrenorul de la AS Roma

Tot mai multe incertitudini la Borussia după eșecul cu Bayern » 3 vedete ezită să prelungească

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  05 Aprilie 2023, 17:09

Cand ai Zidane in titlu, clar ca este soc. iar cand il mai pui si pe Neymar in continut, articolul e deja viral. nici nu mai conteaza ca nu contine nicio stire ci doar zvonuri. Zizou e mai aproape sa o preia pe OM decat pe dusmanii de la PSG. ca sa dau si eu un zvon, ce, numai jurnalistii poate?... bai, echipa aia o sa joace bine cand o sa aiba minim 6-7 jucatori de calitate. nu doar 3-4 cum are acuma. cand o sa aibe un mijloc care nu mai sta doar in Veratti si o aparare care nu sta doar in Marquinhos si jumatate din Ramos. acolo managementul e prost ca nu au stiut sa cumpere jucatori buni, au crezut ca cu 3 vedete castiga tot. ete lupa. pot sa vina Zidane cu Guardiola si cu Nagelsmann dimpreuna, tot in sferturile ligii au sa se opreasca.

Dino
Dino  •  05 Aprilie 2023, 12:11
Postat de badeadorian pe 04 Aprilie 2023, 19:59

Apare in articol " 2005 e anul în care lui Neymar îi expiră contractul cu PSG " .... asta da !!! . Azi este tot 1 aprilie in redactie ??? :))

Daca era vlog personal mai treci cu vederea astfel de scapari. La voi cand se scrie un articol si dai "publish" nu ajunge mai intai la verificat pentru OK-ul final?

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  05 Aprilie 2023, 10:21
Postat de ccc23 pe 04 Aprilie 2023, 22:57

Nu a fost niciodata vreun fotbalist stralucit..dupa pararea mea..Nu e nici la 70% din Messi .Cr ronaldo sau Ronaldinho

Clar.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează