INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Cristiano Ronaldo ține cu Messi în finala Mondialului? „Iubesc Argentina, mulți nu știu asta”

FOTO: Imago +48   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 13:25 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 14:00

Argentina și Franța se vor duela duminică în finala Campionatului Mondial, într-un meci în care marele rival al lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, ar putea câștiga singurul trofeu major care-i lipsește din vitrină.

Înainte de finala turneului din Qatar, un video cu Cristiano Ronaldo, filmat în septembrie 2021, a devenit viral pe internet. 

Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”
ARGENTINA - FRANȚA
Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”

Cristiano Ronaldo: „Iubesc Argentina”

În timp-ul unui live pe Instagram, alături de iubita lui, Georgina, Cristiano Ronaldo a vorbit despre Argentina, țara în care s-a născut partenera sa. Și a făcut o declarație surprinzătoare.

„Argentina, Argentina. Iubita mea e din Argentina. Multă lume nu știe asta. E jumătate argentiniancă, jumătate spanioloaică. 

Iubesc Argentina. Lumea crede că nu-mi place Argentina, dar îmi place mult”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un video care a devenit tot mai popular înainte de finala Campionatului Mondial, iar microbiștii au făcut un exercițiu de imaginație și merg pe varianta că ar ține cu Argentina în finala cu Franța. 😃

Cristiano Ronaldo, antrenament la baza lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost surprins la baza de pregătire a celor de la Real Madrid. Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală, eliminată de Maroc, scor 0-1. Cristiano Ronaldo, liber de contract după ruperea înțelegerii cu Manchester United, nu și-a luat vacanță. 

Cel mai bun marcator din istoria naționalei portugheze vrea să își găsească rapid echipă. Pentru a se menține în formă, Ronaldo a cerut permisiunea de a se antrena la baza din Valdebebas, „casa” celor de la Real Madrid. 

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Florentin Perez a acceptat pe loc. I-a transmis că „este casa lui și că poate veni oricând”. Cristiano s-a pregătit astăzi singur, pe un teren separat, potrivit celor de la Marca. Cristiano a ales baza de pregătire de la marginea Madridului datorită facilităților excepționale. Portughezul le mai folosise între 2009 și 2018, perioada pe care a petrecut-o la Real.

Ronaldo este golgeterul all-time al campioanei Spaniei. În cele 438 de apariții a înscris 451 de goluri. A cucerit 4 Ligii ale Campionilor, 2 titluri în La Liga, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 Cupe al Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei și 3 Supercupe ale Europei.

VIDEO Argentina, favorita lui Vasile Maftei: „Am vrut de la început să câștige Campionatul”

Citește și: 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Moshu
Moshu  •  17 Decembrie 2022, 22:01

Mai gesepeilor voi sunteti siguri ca ati scris corect ? 451 de goluri in 438 de meciuri ? Deci mai mult de un gol pe meci ? E mare mister RONALDO indiferent ce spun haterii cu 1/4 creier functional !

marius1979
marius1979  •  17 Decembrie 2022, 17:06

Ce comicarie…el nu iubeste nici Portugalia daca el nu joaca.

Ceferinho
Ceferinho  •  17 Decembrie 2022, 14:49
Postat de mattteo pe 17 Decembrie 2022, 14:16

Ronnie e de gasca

Da, la varsta pensionarii, cand pentru el nu mai reprezinta nici o miza nationala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează