Inventiv! Și Harry Kane a sfidat FIFA » Cum arată ceasul de peste 500.000 de euro purtat de vedeta naționalei Angliei

Harry Kane / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Harry Kane / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 16:27 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 16:32

Harry Kane (29 de ani), golgeterul naționalei Angliei, a găsit o modalitate originală de a-și arăta toleranța și solidaritatea față de minoritățile sexuale. După ce FIFA i-a atenționat pe fotbaliști că n-ar fi indicat să poarte poarte banderola „One Love”, atacantul lui Tottenham s-a reorientat.

Vârful naționalei Albionului a fost fotografiat purtând un ceas Rolex de 520.000 de lire (605.000 euro), design-ul accesoriului de lux al lui Kane fiind în culorile curcubeului. Momentul a fost surprins luni, înaintea confruntării dintre Anglia și Iran, încheieată cu victoria britanicilor, 6-2, notează Sport Bible

Alexandra Nistoroiu, jurnalist de investigație Libertatea, taxează grozăviile de la Mondial: „Un ridicol ce mi-a amintit de Trump, o mișcare demnă de cenzura secolului trecut” + „Opt dintre țările participante încă au legi împotriva homosexualității!”
DREPTURILE OMULUI
Alexandra Nistoroiu, jurnalist de investigație Libertatea, taxează grozăviile de la Mondial: „Un ridicol ce mi-a amintit de Trump, o mișcare demnă de cenzura secolului trecut” + „Opt dintre țările participante încă au legi împotriva homosexualității!”

Și Harry Kane a sfidat FIFA » Cum arată ceasul de peste 500.000 de euro purtat de vedeta naționalei Angliei

Conform presei din Regat, gestul lui Kane a fost perceput de opinia publică drept unul sfidător la adresa FIFA, care s-a opus ca jucătorii să poarte banderola „One Love”, semn al toleranței și diversității, în timpul partidelor de la Campionatul Mondial.

Inventiv! Și Harry Kane a sfidat FIFA » Cum arată ceasul de peste 500.000 de euro purtat de vedeta naționalei Angliei
Ceasul lui Harry Kane, conceput în culorile curcubeului / Sursă foto: Sport Bible

Evident, ceasul a fost purtat de Kane doar înaintea meciului, în zona stadionului și la vestiare, nu și în timpul partidei.

FIFA a interzis purtarea banderolei „One Love”

FIFA le-a amenințat cu sancțiuni drastice pe naționalele care voiau să poarte banderola, pe linie sportivă, iar luni, la 12:00, ora României, Olanda, inițiatoarea proiectului, a cedat prima și a anunțat că renunță. Apoi, rând pe rând, au „îngenuncheat” și celelalte: Anglia, Belgia, Țara Galilor, Elveția, Danemarca, Franța și, într-un final, și Germania.

Renunțarea a stârnit o adevărată furtună la Berlin. S-a mers până într-acolo încât unii politicieni germani au cerut Federației (DFB) să retragă echipa de la turneul final indiferent de consecințe. Demersul n-a mers însă la bun sfârșit.

FIFA are reguli stricte și toleranță zero față de regulile din competițiile pe care le guvernează. Inițiativa jucătorilor de la CM 2022 de a purta pe braț o manșetă ca simbol al egalității între sexe n-a picat deloc bine în birourile din Zurich.

Căpitanii au fost avertizați că vor fi sancționați dacă vor evolua cu banderola cu mesajul „One Love”. Ca alternativă, FIFA le-a propus să promoveze pe braț sloganul „No discrimination”.

VIDEO Corespondență GSP din Qatar / Noi avem Piața Obor, Doha are Piața de Aur 

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Imagini de-a dreptul emoționante surprinse în tribune la Țara Galilor - Iran » Lacrimi și „sânge” în memoria Mahsei Amini

CORESPONDENȚĂ GSP DIN QATAR Au sărit în teren imediat după fluierul final din Țara Galilor - Iran » Scenele surprinse de reporterii GSP: Poliția, nevoită să intervină

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
kordell
kordell  •  26 Noiembrie 2022, 03:00
Postat de costel_69 pe 25 Noiembrie 2022, 19:41

... dar de ce trebuie să scrieți in fiecare zi ,nu numai acest site,despre asemenea 'problema' cea a ???? ?...este un ordin?.... ați primit bani pentru asta?...e deja enervantă 'problema' asta!...

Pai tu ce crezi ?

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  25 Noiembrie 2022, 22:33
Postat de Viggobella pe 25 Noiembrie 2022, 19:35

Așa și trebuie, de la grădiniță să fie educați. Orice copil din lumea asta are dreptul la o educație prin informări corecte, nu minciuni, invenții și aberații ale unor *** care se ghidează din testamente și cărți hilare scrise acum mii de ani. Auzi, "împărăția cerului"! Spuneți papagaliceste niște clișee de care te bufnește râsul, nici voi nu știți ce înseamnă dar le repetați.

@viggobella: Spunea o fata din Coreea de Nord intr-un articol ca acolo ii "educa" inca din gradinita despre valorile comuniste si cand cresteau rar punea cineva ceva la indoiala din realitatea creionata. Ce vreau sa iti spun este ca seamana extrem de izbitor propaganda gay din vest unde ii indoctrineaza excesiv de mult cu lgbt inca de la gradinita(scaune , mesele, desenele din clase si locurile de joaca si intreg mediu inconjurator , toate in culorile cauzei si ideologiei lor...mare parte a cartilor de desenat si lectura asemenea sunt cu tenta gay....)....Este exact aceeasi metoda, se pare ca copii viitorului trebuie sa respire si sa traiasca GAY...doar atat. Este o ideologie si este distrugatoare si demonica deja. Si cand vorbiti urat de "carti vechi de mii de ani" care il invata pe un biped uman sa devina om sa stiti ca voi sunteti primitivii...nu noi, asa cu pacatele noastre cum suntem....pierdeti mult, nici nu stiti

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  25 Noiembrie 2022, 22:26
Postat de corectorul pe 25 Noiembrie 2022, 17:27

Cine are un piculet de creier (si nu are o scafarlie goala de neuroni, sub efectul unui rudimentar sadea) stie ca un zeu (oricum s-ar denumi el), care nimiceste o natiune din orice motive ce tin de inclinatiile, convingerile, orintarile acesteia (deci inclusiv de natura sexuala), este in mod apodictic un zeu criminal. In alta ordine de idei, sa ne vedem fiecare de viata noastra si sa nu ne deversam in mediul online lipsa de educatie, lipsa de intelect, grobianismul si ura fata de semeni in legatura cu orientarile acestora. P.S. Cine este deranjat de promovarea unor idei, conceptii sau orientari private de viata are libertatea (inteligenta) de a opta pt. ocolirea subiectului, fara a le dovedi tertilor „bagajul urias de incultura, proasta educatie si ura cu care este inzestrat”!

@corector: ai vrut sa pari inteligent si moralist....bow down to the god of "tolerance" and the decay of society

Vezi toate comentariile (21)
Comentează