Istvan Kovacs, din nou al patrulea oficial » La ce meci a fost delegat centralul din Carei

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 10:01 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 15:26

Arbitrul român Istvan Kovacs (38 de ani) va fi al patrulea oficial la partida Arabia Saudită - Mexic, meci din etapa a treia a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar. Partida se va juca mâine seară, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail Iconic Stadium și va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe TVR 2. 

Centralul din Carei va face parte din brigada condusă de englezul Michael Oliver (37 de ani). Tușieri vor fi tot doi englezi: Stuart Burt, respectiv Simon Peter Bennett. Vasile Marinescu va fi rezervă de asistent. 

Ei sunt la Mondial, noi suntem tot acasă » Câți fotbaliști învinși de România în campania din 2019 sunt acum în Qatar
ROMÂNIA
Ei sunt la Mondial, noi suntem tot acasă » Câți fotbaliști învinși de România în campania din 2019 sunt acum în Qatar

Istvan Kovacs, al patrulea oficial la 6 partide de la Campionatul Mondial

Pe lângă delegarea la Arabia Saudită - Mexic, Istvan Kovacs a mai fost al patrulea oficial la alte patru partide de la Campionatul Mondial din Qatar. Românul a fost rezerva arbitrului italian Daniele Orsato la partida de deschidere a Mondialului, Qatar - Ecuador 0-2

Istvan Kovacs a fost al patrulea oficial și la partida Uruguay - Coreea de Sud, scor 0-0, meci din grupa H de la Campionatul Mondial. Arbitrul din Carei a fost delegat în aceeași postură și la partida Argentina - Mexic, scor 2-0, la cea dintre Spania și Germania 1-1 și va fi și azi la Ecuador - Senegal, de la ora 17:00.

Istvan Kovacs, 3.000$ în grupe, 10.000 în eliminatorii

Istvan Kovacs va primi din partea FIFA un salariu de 70.000 de dolari pentru participarea la Campionatul Mondial din Qatar. Dacă va conduce două meciuri în grupe, unul în fazele eliminatorii și va fi de două ori al 4-lea oficial, va mai fi răsplătit cu 21.000$.

Istvan Kovacs, primul arbitru român la Mondial după 36 de ani, va avea și un câștig financiar important la turneul final din Qatar. În primul rând, FIFA le asigură celor 36 de „centrali” un salariu numai pentru participare. 70.000 de dolari, dublu față de cât era la CM 2006, cu 20.000 mai mult decât în 2010 și 2014 și la fel ca în 2018. Pe lângă această sumă, Kovacs va primi și un bonus de meci.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Nadia are și Qatarul la picioare: e așezată lângă Bruce Lee și Michael Jordan

Citește și:

„Părul lui Dumnezeu” » Cele mai tari glume după „golul” lui Cristiano Ronaldo

Sânge, stadioane și aur pentru criminalii din Afganistan! Ancheta care zguduie CM 2022: talibanii au ridicat stadioanele de lux și acum își sufocă propria populație

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
atthur
atthur  •  29 Noiembrie 2022, 11:34

E obișnuit deja....

username_2
username_2  •  29 Noiembrie 2022, 11:14

îi clară treaba, FIFA îl păstrează pe Pișta a nost pt finală, trebuie să fie odihnit

matei14
matei14  •  29 Noiembrie 2022, 11:08

Mai scriu încă o dată: @GSP, normal ar fi să așteptați finalul grupelor, și dacă nu va primi niciun meci ca central, ieșiți cu o primă pagină dură și un articol semnat de redactorul șef (eventual și de alte nume grele din redacție), o critică la adresa celor ce fac delegările. Nu se poate așa, Kovacs merită să arbitreze măcar un meci, dintre arbitrii europeni sunt câțiva care nici nu au arbitrat o semifinală de UCL sau finala unei competiții europene UCL/UEL/UECL. Și mă refer aici la germanul Siebert în primul rând, dar are spate politic. Este pur și simplu bătaie de joc. Unele meciuri au avut un arbitraj controversat la acest Mondial. Din păcate România este o țară prea mică.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează