Tensiuni la naționala Germaniei! » Mai preocupați să-și paseze vina unii altora decât de meciul cu Spania

Joshua Kimmich, Foto: Imago Images
Joshua Kimmich, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 11:19 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 16:07

Atmosfera în cantonamentul Germaniei e tensionată. Deși se apropie „decisivul” cu Spania, jucătorii se acuză și acum pentru gafele care i-au costat 3 puncte în meciul cu Japonia, scor 1-2.

Germania dispută duminică un meci capital împotriva Spaniei, după eșecul suferit în fața Japoniei (1-2). Dar în loc să strângă rândurile, întrucât o înfrângere ar însemna eliminarea din turneu, nemții încă își spală rufele murdare. 

Avea toate răspunsurile, dar Argentina l-a ignorat în Qatar! Kun Aguero, analiză PERFECTĂ cu 7 luni înainte de umilința cu Arabia Saudită: „Scaloni, îți dau TOATE datele! Arată-le băieților!”
ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ 1-2
Avea toate răspunsurile, dar Argentina l-a ignorat în Qatar! Kun Aguero, analiză PERFECTĂ cu 7 luni înainte de umilința cu Arabia Saudită: „Scaloni, îți dau TOATE datele! Arată-le băieților!”

Tensiuni la naționala Germaniei

Potrivit tabloidului Bild, s-a ajuns la dispute tineri contra „veterani” și Bayern contra Dortmund!

Ilkay Gündogan, 32 de ani, 64 de selecții, i-a acuzat indirect pe tinerii Havertz și Gnabry că au cam fugit de minge contra asiaticilor: „Nu știu dacă nu cumva e și o lipsă de calitate, de experiență acolo, în față". Iar Havertz, 23 de ani, i-a replicat voalat: „Nu-i nimic, vine meciul cu Spania și avem suficienți jucători experimentați care să facă față presiunii”.

Jucătorii Germaniei, mai preocupați să-și paseze vina unii altora decât de meciul cu Spania

Tot Gundogan, fost jucător al Borussiei Dortmund, a opinat că „au fost prea multe mingi lungi trimise în față, poate trebuia să jucăm cu pase scurte”. 

Vizat? Bavarezul Joshua Kimmich. Mijlocașul lui Bayern, la rându-i, i-a arătat cu degetul pe apărătorii Borussiei Dortmund, Sule și Schlotterbeck: „Nu știu dacă la al doilea gol primit am vrut să jucăm la ofsaid. Oricum, l-am încasat prea ușor”.

Și selecționerul Hansi Flick a fost pus la zid. Bild i-a reproșat că „este băiat bun. Din cauza asta a făcut compromisuri păguboase. Noi n-avem fundaș dreapta, Kimmich poate juca foarte bine acolo, dar, ca să nu-l supere, Flick l-a lăsat pe postul lui favorit, mijlocaș defensiv, și l-a reprofilat pe Sule. Iar pe Gundogan, cel mai bun jucător al nostru cu Japonia, l-a înlocuit doar ca să-i dea minute și lui Goretzka”.

1 e numărulvictoriilor obținute de germani în ultimele 7 confruntări cu Spania

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

Cele 5 perechi de frați care joacă la Campionatul Mondial din Qatar!

Aguero, analiză perfectă cu 7 luni înainte de umilința cu Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează