INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018 / EGIPT

I-a dat asigurări președintelui! Decizia de ultimă oră luată de Salah înaintea debutului de la CM cu Uruguay!

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2018 11:20

Mohamed Salah continuă cursa contracronometru pentru primul său Mondial. Atacantul egiptean visează să prindă chiar meciul de debut, cu Uruguay, de vinerea viitoare.

I-a dat asigurări președintelui Abdel Fattah al-Sissi, pe care l-a vizitat sâmbătă, la Cairo, împreună cu tot lotul.

"Starea lui de sănătate s-a ameliorat mult și Salah este pe drumul recuperării totale. Divinitatea va decide", a spus purtătorul de cuvânt al șefului statului.

"Mă simt mai bine"

De altfel, chiar Mo a confirmat pentru cotidianul Marca: "Mă simt mai bine și sper să fiu capabil să joc de la debut, dar asta depinde numai de cum va sta situația în ajunul duelului cu Uruguay".

Și agentul jucătorului e optimist. "Sigur va fi refăcut pentru a doua partidă din grupă, cu Rusia, pe 19 iunie", a spus Ramy Abbas, în France Football.

Salah s-a lovit la umărul stâng după un duel cu Ramos în finala Ligii, pierdută de Liverpool, 1-3 la Kiev, pe 26 mai, dar este așteptat să revină la ultimele antrenamente înaintea zborului spre Rusia.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează