INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

Lionel Messi, atacat înaintea CM 2018: "Selecția se face în jurul unui «cerc magic»"

Lionel Messi și Hernan Crespo FOTO: Guliver/GettyImages
Lionel Messi și Hernan Crespo FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 20:45

Hernan Crespo (42 de ani) crede că Lionel Messi (30 de ani) influențează selecția Argentinei pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018. 

Jorge Sampaoli nu are o misiune ușoară. Selecționerul Argentinei este criticat de Hernan Crespo, care lasă de înțeles că Icardi și Dybala pot rata Campionatul Mondial din Rusia.

"Icardi nu pare tocmai un prieten de-ai lui Messi. Selecția se face în jurul unui «cerc magic» și, din păcate, Mauro nu face parte din el. Din punctul meu de vedere, este o eroare. Argentina are nevoie de un astfel de atacant. Vom vedea ce decid Sampaoli sau Messi", a declarat Crespo pentru Gazzetta dello Sport.  

Argentina face parte din grupa D a Mondialului, alături de Croația, Islanda și Nigeria.

Vezi și: Dani Alves, o scrisoare răvășitoare după ce s-a rupt: "Un nenorocit fericit nu merge la Mondial. Dar va face un lucru dacă luăm Campionatul! În fața unui televizor din anii '70 țipam «Vreau să fiu ca Romario»"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează