INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - CSU CRAIOVA 1-1 (5-4 D.PEN.)

Mirel Rădoi, fair-play după ce a ratat grupele Conference: „Jucătorii care își controlează trăirile se califică. Trebuie respectați”

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova
Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 23:22 / Actualizat joi, 25 august 2022 23:30

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul de la CS Universitatea, a oferit primele concluzii după returul cu Hapoel Beer-Sheva din play-off-ul Conference League, pierdut de olteni la loviturile de departajare, 3-4.

Egala vicecampioanei din Israel în 120 de minute astăzi și la finalul celor 90 de la Severin, Craiova și Hapoel au disputat calificarea în grupele Conference League la loviturile de departajare. 

Israelienii au avut nervii mai tari de la punctul cu var, unde toți cei 4 executanți au transformat cu brio. Din tabăra alb-albaștrilor au ratat Ivan și Bancu. 

Cine l-a făcut pe Dică să plângă după meci: momentele filmate de Gazetă în Norvegia
VIKING - FCSB 1-3
Cine l-a făcut pe Dică să plângă după meci: momentele filmate de Gazetă în Norvegia

Mirel Rădoi, după returul dintre Hapoel Beer-Sheva și Universitatea Craiova

„Trebuie să ținem cont de presiunea pusă de cei de la Beer-Sheva, au stat foarte sus. În repriza a doua am echilibrat balanța la nivel de ocazii și situații de gol.

Ne creăm situații, dar nu le fructificăm. Am deschis scorul, dar nu am fost lucizi după aceea, să menținem avantajul. La prelungiri și la penalty-uri este o loterie.

Echipa mai experimentată și jucătorii care își controlează trăirile se califică. Pe noi trebuie să ne întărească astfel de meciuri, în momentele grele se arată caracterele puternice.

Ca să putem juca iar în această competiție trebuie să ne întoarcem în campionat și să luăm meci cu meci. Felicitări adversarilor, trebuie respectați”, a precizat Rădoi. 

Mai multe știri din seara de Conference League: 

Dan Petrescu, furios și după calificarea în grupe: „Un idiot m-a deranjat tot meciul. Cred că e pus de cineva”

Gigi Becali, noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League: „De mâine vorbim” + „Nu mă interesează coeficientul României”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
prazberg
prazberg  •  26 August 2022, 20:13
Postat de nasty1 pe 26 August 2022, 10:56

Meciul tur chiar s-a jucat la Craiova! :))) Buna dimineata, inca nu te-ai trezit?

Boovean prost =))

FCUCraiova
FCUCraiova  •  26 August 2022, 14:54
Postat de ghioroiu pe 26 August 2022, 09:40

Hapoel Beer Sheva este cea mai buna echipa intilnita ieri de catre cele trei echipe romanesti. Daca meciul tur se juca la Craiova si Papp nu facea prostia pe care a facut-o era alta situatie. Daca.....

Alooo mogosene , Béer Sheva a fost cel mai slab adversar intamnit de o echipa romaneasca aseara, Maribor si Viking sunt mult peste Béer Sheva

.kuba
.kuba  •  26 August 2022, 14:38
Postat de ipsilante pe 26 August 2022, 14:07

De cand am reaparut ca club, Univ. Cv., este a doua oara, dupa ratarea titlului pe Oblemenco, cu CFR, cand mai ratam un obiectiv major. Calificarea s-a pierdut acasa. Mutarea la Severin, ca si gestul, fatal pentru calificare, al lui Papp, ne-au scos din carti. Aseara am trait sentimente contradictorii, de la speranta, la dezamagire si, la final, am plans de necaz. Cateva concluzii se impun. Avem jucatori, cativa chiar bunicei dar, NU avem ECHIPA! Cu mici exceptii, fiecare isi joaca sansa lui dar, ECHIPA nu-l intereseaza! Papp trebuie sa plece. El a facut mai multe greseli mari, sabotand astfel echipa, culminand cu ultima, de neiertat. In atac, Koljic e corp strain iar Markovic, o speranta perpetua, desarta. Screciu gafeaza mereu si cade si cand bate vantul; fara rusine! La primul atac al lui Berr Sheva, aseara, in secunda 50, circul lui ieftin ne putea fi fatal. Noroc cu portarul... Pana nu scapam de rebuturi si nu jucam barbateste, cu determinare si ambitie, performanta va ramane doar un deziderat, la Stiinta. Sunt dezamagit! Mi-e teama ca, dupa acest mare esec, daca ne mai bate si Botosani, ceea ce e foarte posibil, sa ne prabusim intr-o noua criza. Radoi e bun dar nu a avut timp sa ne arate ce poate. Sper sa o faca cat mai curand, daca va avea cu cine. Completarea urgenta a lotului este o necesitate nu o extravaganta, patroane! Bafta! FORZA STIINTA!

Iarasi *** Marcele? Asa de dimineata? :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează