INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PROGRAM

Când joacă FCSB, CFR Cluj și Sepsi în Conference League: zilele și orele anunțate de UEFA + cine arbitrează

FCSB e echipa din România care deschide „balul” din preliminariile Conference League
FCSB e echipa din România care deschide „balul” din preliminariile Conference League

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 11:02 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 11:46

UEFA a stabilit orele meciurilor pe care FCSB, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe le vor disputa în turul II din Conference League, precum și arbitrii care vor oficia partidele care aprind speranțele europene ale echipelor românești. 

FCSB e echipa din România care deschide „balul” din preliminariile Conference League. Miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30, roș-albaștrii dau piept cu CSKA 1948 Sofia, pe stadionul „Vasil Levski” din capitala Bulgariei. Partida va fi oficiată de Luca Pairetto din Italia.

O zi mai târziu, de la ora 20:00, Sepsi evoluează tot în Bulgaria, însă cu CSKA Sofia, pe arena „Bulgarska Armiya”. Olandezul Jochem Kamphuis va oficia partida. În aceeași seară, CFR Cluj primește vizita turcilor de la Adana Demirspor, de la 20:30, într-un meci care va fi oficiat de o brigadă din Azerbaidjan, cu Elchin Masiyev la centru.

FCSB joacă returul pe „Arcul de Triumf” + albanezii vin „în bloc” în România

Meciurile retur se joacă o săptămână mai târziu, toate în aceeași zi, pe 3 august, în ceea ce se anunță a fi o seară de joi fierbine în fotbalul românesc. De la ora 20:00, FCSB o înfruntă pe CSKA 1948 pe „Arcul de Triumf”, în timp ce, la Sfântu Gheorghe, de la aceeași oră, Sepsi va da piept cu CSKA Sofia.

Ambele partide vor fi oficiate de brigăzi din Albania. Juxhin Xhaja va împărți dreptatea la București, Eldorjan Hamiti e „fluierașul” trimis de UEFA pe Sepsi Arena. De la 21:00, CFR Cluj joacă în „infernul” din Turcia, pe stadionul „Yeni Adana”. Belgianul Nathan Verboomen va arbitra returul „feroviarilor”.

Meciurile din turul 2 în Conference League sunt programate să se dispute pe 27 iulie, respectiv 3 august. Spre deosebire de Farul, care indiferent în ce fază din UCL va fi eliminată, n-ar fi scoasă definitiv din Europa, orice echipă care pierde o „dublă" în Conference va părăsi irevocabil sezonul 2023-2024 al cupelor europene.

VIDEO Dobrin Gionov, președintele celor de la CSKA 1948: „Emoțiile vor fi factorul decisiv în partidele europene, va conta lipsa de experiență”

Citește și alte știri de actualitate: 

„E un câștig, FCSB nu va mai fi la fel de expusă cu el” » Ilie Dumitrescu a dat verdictul așteptat de fanii roș-albaștrilor: pe cine a remarcat cu FCU Craiova

VIDEO Vedeta de la FCSB a luat cuvântul după victoria cu FCU Craiova: „Vrem în Ghencea! Ar fi întoarcerea noastră acasă”

Lovitură după lovitură: Dinamo s-a înțeles cu un nou sponsor » Câți bani va primi echipa din „Ștefan cel Mare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
boris15
boris15  •  17 Iulie 2023, 12:52

Ce moacă are Tăviță... :))

brentford
brentford  •  17 Iulie 2023, 12:48
Postat de clubman pe 17 Iulie 2023, 12:37

...:) Daca ai fi la curent cu ce mai scrie presa, ai fi aflat ca franarii nu mai au datorii, asa ca daca merg mai departe va fi un bonus.

Ok,Ok,Ok,nu eram la curent. Am vorbit ca sa nu tac :))) Bravo lor. Sper sa ma ierte astia doi de mai jos carora le-au sarit sigurantele :)

paolo16
paolo16  •  17 Iulie 2023, 12:39

Ce sariti de dorsal in sus! Ai zice ca sunteti de-ai lui Mititelu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează