INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 0-0

Ilie Dumitrescu, uimit de strategia lui Petrescu din CFR - Lazio: „Dacă juca la fel și în tur... Să nu uităm cum a ieșit FCSB din Europa!”

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 22:09 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 23:05

După 0-1 în tur, CFR Cluj a remizat cu Lazio, 0-0, și a fost eliminată din play-off-ul pentru optimile Conference League.

În ciuda faptului că formația lui Dan Petrescu nu a tras niciun șut pe spațiul porții, Ilie Dumitrescu a lăudat jocul campioanei și modul în care a evoluat în partida de la Cluj.

Jucătorul de la CFR care „i-a luat ochii” lui Sarri: „E interesant, dar credeam că e mai tânăr”
CFR CLUJ - LAZIO 0-0
Jucătorul de la CFR care „i-a luat ochii” lui Sarri: „E interesant, dar credeam că e mai tânăr”

Ce a spus Ilie Dumitrescu după CFR Cluj - Lazio 

„Lazio a avut jucători supervaloroși, precum Felipe Anderson, Luis Alberto și Immobile, dar CFR Cluj i-a blocat foarte bine. 

Mi-a plăcut foarte mult cum a arătat CFR Cluj. A pus probleme pe faza ofensivă, iar cu acest sistem, 4-4-2, a pus presiune pe adversar. Așa a apărut și ocazia lui Krasniqi. CFR Cluj a făcut un presing sus, iar roadele s-au văzut. 

Dacă Dan Petrescu transmitea acest mesaj în Italia, mai ales când CFR Cluj era în superioritate, se putea scoate mai mult. Dan Petrescu iese onorabil din competiție. Să nu uităm cum a ieșit FCSB (n.r. - ultimul loc într-o grupă cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, dublă înfrângere cu 0-5 în fața danezilor). CFR Cluj îmi lasă impresia că e o echipă grea. Iar Dan Petrescu a jucat superofensiv azi”, a spus Ilie Dumitrescu în emisiunea „DigiSport Special”.

Ilie Dumitrescu, uimit de strategia lui Petrescu din CFR - Lazio: „Dacă juca la fel și în tur... Să nu uităm cum a ieșit FCSB din Europa!”
Statistica meciului CFR Cluj - Lazio, oferită de Sofascore

A fost o altă abordare. Echipa a arătat mult mai bine. A fost foarte bine așezată. A avut momente destul de bune. Eu mă așteptam mai mult de la jocul în benzi, de la fundașii și mijlocașii laterali. Așteptam să vină cu mai multe centrări pentru că CFR Cluj avea doi jucători cu talie, care puteau câștiga duelurile.

Una peste alta, a fost un meci bun făcut de CFR Cluj. Calificarea s-a pierdut în tur. Azi, Lazio a jucat economicos, E păcat. Se putea mult mai mult. Dacă CFR Cluj era mai curajoasă în tur, se putea obține mai mult

 - Ionel Dănciulescu

Citește și: 

CFR Cluj iese pe plus » Cu ce sumă rămâne echipa lui Dan Petrescu după eliminarea din Conference League

Un fost campion cu CFR Cluj explică ce a lipsit echipei în returul cu Lazio: „Un jucător ca el ar fi marcat”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
njock.
njock.  •  24 Februarie 2023, 11:54

Ilie , cat mai e gramul? Cu cat se vinde la Toto sau Sica???

alexgabriel63
alexgabriel63  •  24 Februarie 2023, 11:09
Postat de corectu pe 24 Februarie 2023, 08:03

FCSB a jucat într-o grupă mai dificilă.De văzut că Anderlect continuă cursa.Să ajungi să spui că CFR a jucat bine,cu toate că nu a tras niciun șut pe poartă devii ridicol.Rezultatul rămâne.No coment băieți.

DA *** A INSCRIS 2 GOLURI SI A PRIMIT 18 ,VEZI FRAIERE CATE A PRIMIT CFR IN GRUPE SI CATE A INSCRIS !!! DAR SUNTETI PREA PROSTI SA ADMITETI CA *** E O ECHIPA *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexgabriel63
alexgabriel63  •  24 Februarie 2023, 11:02
Postat de leu.mr pe 23 Februarie 2023, 22:50

O fi luat FCSB 5 de la danezi dar au incercat sa joace fotbal si au tras si la poarta/pe poarta. CFR doua meciuri - ZERO suturi pe poarta ...

*** a lua 10 *** de la danezi !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează