INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 - FCSB 0-1

NOTE GSP Un MVP și multe semne de întrebare » Ei sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali la Sofia: note de 4 și 5

FCSB s-a impus la limită la Sofia / foto: Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
FCSB s-a impus la limită la Sofia / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat joi, 27 iulie 2023 07:14 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 08:03

CSKA 1948 - FCSB 0-1. Roș-albaștrii n-au strălucit miercuri seara la Sofia, însă și-au asigurat în bună măsură accesul în turul următor. Florinel Coman a fost din nou providențial. A profitat de o intervenție stângace a portarului advers și a marcat un „gol de aur”.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • Returul are loc joi, 3 august, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport și DigiSport

Există o certitudine la FCSB în noul sezon: Florinel Coman. Superstarul vicecampioanei a fost MVP și la Sofia: a înscris unicul gol al partidei și a fost principala amenințare la poarta bulgarilor în cele 86 de minute petrecute pe teren. „Mbappe” a fost recompensat cu nota 8 în caseta tehnică din Gazeta, cea mai mare din echipa roș-albastră.

Foarte bun în succesul din Bulgaria a fost și goalkeeper-ul Ștefan Târnovanu, care a făcut rapid uitată prestația ezitantă din derby-ul cu Dinamo. Portarul a avut câteva intervenții excelente, care au securizat victoria bifată de FCSB. Acesta a primit nota 7.

Dezamăgit de jocul cu CSKA, Gigi Becali a luat o decizie radicală: „Ce să mai fac?!”
CSKA 1948 - FCSB 0-1
Dezamăgit de jocul cu CSKA, Gigi Becali a luat o decizie radicală: „Ce să mai fac?!”

Tavi Popescu, Băluță, Radunovic și Vali Crețu au dezamăgit

Alt remarcat din echipa roș-albaștrilor a fost căpitanul Darius Olaru, care a depus un efort fantastic, a alergat non-stop între cele două careuri și a creat faza de la reușita lui Coman. A primit nota 6 din partea jurnaliștilor Gazetei, aceeași pe care au primit-o și Compagno și Dawa. Italianul s-a luptat cât a putut cu fundașii adverși, însă fără realizări notabile. 

Au existat, totuși, și dezamăgiri în formația lui Charalambous&Pintilii. Trimis pe teren după pauză, Tavi Popescu l-a dezamăgit încă o dată pe patron. A avut puține realizări și a primit nota 5, la fel ca Haruț, Edjouma sau Cordea. Doar Vali Crețu și Radunovic au avut note mai mici, cei doi fundași laterali fiind notați cu 4.

Iată notele acordate după CSKA 1948 - FCSB 0-1:

Un MVP și multe semne de întrebare » Ei sunt fotbaliștii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali la Sofia: note de 4 și 5

Florinel joacă un fotbal total în acest moment. Cred că și viața lui invizibilă arată impecabil, are acasă o liniște care-l ajută și pe teren.

- Ilie Dumitrescu, la DigiSport

Florinel Coman: „Mi-am intrat în mână”

Florinel Coman a trasat concluziile la finalul meciului:

„Eu sper să marchez la fiecare meci, dar echipa e mai importantă. Cea mai importantă e victoria. Eu mă simt bine. Sunt fericit că marchez, am 3 din 3. Mi-am intrat în mână. Dar e loc de progres și sunt conștient de asta. Am analizat unde am greșit.

Am făcut multe greșit în atac și în apărare. La retur, trebuie să nu le dăm nicio șansă adversarilor. Dar cea mai mare problemă e că nu vom avea fanii alături de noi. În seara asta au venit și le mulțumim. Din păcate, a fost o atmosferă de amical”, a declarat Florinel Coman după meci.

VIDEO Florinel Coman, după victoria roș-albaștrilor cu CSKA 1948: „Nu trebuie să le dăm nicio șansă în retur”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a intervenit imediat după CSKA 1948 - FCSB și a făcut praf echipa: „El era ca la circ! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, suntem scoși deja”

Florin Răducioiu, comentariu năprasnic despre fotbalistul luat de FCSB: „Ciorba reîncălzită n-a fost niciodată bună”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
cobra
cobra  •  27 Iulie 2023, 10:22

Ce articol ați isăilat.....A profitat de o intervenție stângace a portarului advers și a marcat un „gol de aur”. Cred ca sunteți ghicitoare...Ați stabilit voi că B-liștii sunt deja calificați. Aș mai avea multe să vă spun despre .."profesionalismul" vostru...dar cum sunteți .... vă razbunați si blocați pe cei care incearcă să vă trezească la realitate... Profesioniștii scriu articole nu ...galgară ..!

alex03036
alex03036  •  27 Iulie 2023, 09:15

Nu a facut echipa praf, a spus punctual ca Octavian Popescu a fost ca la circ. A mai criticat unul-doi jucstori. Dar titlul trebuia sa fie Bekali a observat in sfârșit ca Tavi Poescu ca e ca la circ! Preferați sa băgați toată echipa in aceeași oala decat sa il arătați cu degetul pe Octavian Popescu!

bibi.gecali
bibi.gecali  •  27 Iulie 2023, 08:56
Postat de valyomanyd pe 27 Iulie 2023, 08:28

Sa spui de Coman ca-i superSTAR, asta înseamnă că ești fecesebist de mic, chiar dacă ești jurnalist !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează