INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI

video Incident înainte de CSKA Sofia - Sepsi » Un fan a avut nevoie de intervenția medicilor

Articol de , - Publicat joi, 27 iulie 2023 19:01 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 19:23

Înainte de CSKA Sofia - Sepsi, din prima manșă a turului II preliminar al Conference League, un fan a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • În turul 2 preliminar, CSKA Sofia - Sepsi se întâlnesc astăzi 27 iulie, de la ora 20:00, pe „Bulgarska Armiya”. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3.

Un ultras al bulgarilor a căzut în momentul în care încerca să pună bannere și steaguri pe gard. Acesta a căzut pe pista de atletism a stadionului, iar ambulanța prezentă la stadion a intervenit imediat.

VIDEO Un fan bulgar a avut probleme înainte de CSKA Sofia - Sepsi

Acesta a rămas întins pe pista de atletism. Ultrașii s-au strâns în jurul lui, iar medicii au sosit imediat. La fața locului a venit și Barbara Moschini, delegatul UEFA. După ce doctorii i-au acordat îngrijiri, fanul a plecat de la locul accidentului pe picioarele lui și nu va mai urmări partida de pe stadion, urmând să facă mai multe teste la spital.

Vacarm la sosirea gazdelor

 Cu greu și-a făcut loc autocarul celor de la CSKA în momentul în care a ajuns la stadion. Sute de fani i-au așteptat pe jucători și-au scandat minute în șir numele echipei favorite. Mai mult, fanii au înconjurat autocarul, iar fotbaliștii au trebuit să facă o baie de mulțime pentru a ajunge în vestiar.

50 de suporteri ai celor de la CSKA escortați de forțele de ordine au intrat pe stadion pentru a începe pregătirile la Tribuna a II-a, acolo unde vor sta. Înarmați cu mai multe tobe și bannere, suporterii și-au luat în primire sectorul, fiind monitorizați atent de forțele de ordine.

Citește și: 

Au infirmeria plină, dar curg și ofertele pentru jucători » 10 informații înainte de CSKA - Sepsi, oferite de echipa GSP deplasată la Sofia

Oficialii lui Sepsi, uluiți de ce au găsit la Sofia, înainte de meciul cu CSKA: „Nu mi se pare normal să jucăm în Europa pe stadioanele astea”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează