INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

Cu 6 zile rămase, FCSB nu știe unde va juca meciul cu Nordsjaelland: „Dacă MApN nu ne permite, vom merge acolo”

FCSB nu știe pe ce stadion va disputa meciul cu Nordsjaelland, prima manșă a turului III preliminar din Conference League. CSA Steaua încă nu și-a dat acceptul pentru punerea la dispoziție a arenei din Ghencea.
FCSB nu știe pe ce stadion va disputa meciul cu Nordsjaelland, prima manșă a turului III preliminar din Conference League. CSA Steaua încă nu și-a dat acceptul pentru punerea la dispoziție a arenei din Ghencea.

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 19:03 / Actualizat vineri, 04 august 2023 20:49

FCSB nu știe pe ce stadion va disputa meciul cu Nordsjaelland, prima manșă a turului III preliminar din Conference League. CSA Steaua încă nu și-a dat acceptul pentru punerea la dispoziție a arenei din Ghencea. 

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului). Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august
  • Arcul de Triumf este arena pe care FCSB a trimis-o către UEFA ca loc de disputare al manșei tur. Bucureștenii speră să obțină acceptul pentru a juca în Ghencea.

Duminică, de la ora 21:30, FCSB va păși în premieră pe noua arenă din Ghencea. Adversară va fi CFR Cluj. Vicecampioana ar dori să rezerve stadionul și pentru partida cu Nordsjaelland, dar Mihai Stoica spune că niciun act nu a fost parafat. 

Probleme pentru FCSB » 2 jucători s-au accidentat în duelul cu CSKA 1948: „Cel mai prost teren pe care am jucat vreodată!”
FCSB - CFR Cluj
Probleme pentru FCSB » 2 jucători s-au accidentat în duelul cu CSKA 1948: „Cel mai prost teren pe care am jucat vreodată!”

Mihai Stoica: „Nu știu unde vom juca după meciul cu CFR Cluj”

„După meciul cu CFR nu ştim unde vom juca. De Ghencea ni s-a spus că vom juca doar dacă nu vor fi incidente la meciul de duminică. 

Dacă cei de la MApN nu ne vor permite, vom juca pe un gazon, la Arcul de Triumf, pe care cel mai probabil se va antrena astăzi echipa de rugby a SUA. Mâine va fi România - SUA...”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Stoica a dezvăluit că abia luni va primi un răspuns din partea CSA Steaua pentru meciul cu Nordsjaelland și că arena din Giulești ar putea deveni o variantă: „Da, România anului 2023! Dacă am încerca să jucăm în Giuleşti, e clar că nimeni nu o să ne permită. Într-o ţară normală, asta putea fi realizabil. Ce are?”.

Puține variante pentru FCSB - Nordsjaelland

Cu Arena Națională indisponibilă, FCSB speră ca duelul cu danezii, din turul III preliminar al Conference League, să se joace pe arena din Ghencea. Totul depinde de răspunsul celor de la CSA Steaua. 

Dacă și varianta Ghencea pică, vicecampioana României va trebui să se reorienteze rapid. Singura variantă concretă, cea trimisă oficial către UEFA, va fi Arcul de Triumf, stadion cu un gazon extrem de prost. 

Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă. Să vedem, are dureri la coaste. La Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv. Nu aveam cum să fie joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat masuri la Coman, l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat
- Mihai Stoica, după FCSB - CSKA 1948 Sofia

VIDEO. Florinel Coman, cucerit de interesul fanilor pentru primul meci în Ghencea: „Trebuie să le răspundem cu aceeași monedă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

O postare despre Ngezana i-a stârnit pe fanii Stelei: „Joacă la FC FCSB SA, echipă dintr-un fel de Zimbabwe!”

Decizie de ultimă oră înainte de FCSB - CFR Cluj » Ajutor pentru fanii care vin pe Ghencea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  05 August 2023, 14:03

Statul oare nu vede ce administrator de 2 bani are? El nu e lasat sa produca bani,fix de coruptii din administratie! Mai bine daramati stadionul,ca si asa nu stiti ce sa faceti cu el! Numai bine ne raman si noua ceva bani in buzunar.

florin44
florin44  •  05 August 2023, 13:58

Cand se va termina acest circ referitor la cine are si cine are voie sa joace pe "Ghencea"??? Cine nu are curaj sa le spuna celor de la MApN si de la "Steaua" (?!?) ca nu sunt stat in stat si ca TREBUIE sa se alinieze legilor Romaniei??? talpanilor astia trebuie sa li se inchida o data gura, sa fie sanctionati conform legilor pentru nesupunere, pentru deranjul public, pentru neobrazare...

CitizenX
CitizenX  •  05 August 2023, 11:22
Postat de lefter_popescu pe 04 August 2023, 22:03

Se pare ca acest meci cu cfr va fi primul și ultimul pe care fcsb îl va disputa în Ghencea. Prin urmare rămâne sa se aștepte deciziile definitive ale instantelor, inclusiv în ceea ce privește prejudiciul în valoare de 37 mil. euro, pe care Gigi Valiza trebuie sa-l plătească CSA Steaua București. ( MAPN) Cred ca acum a înțeles și nea Ciolacu ca justiția este a III-a putere în stat și ca nu trebuia sa se bage unde nu-i fierbe oala. Apoi ,măcar de ochii lumii, sa aștepte si raportul CC al guvernului pe care ' mnealui l-a " ordonat" ca sa -si mai spele ***

Las ca aveți voi asigurat sa jucati la matineu.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează