INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLU - LAZIO 0-0

VIDEO Dan Petrescu, săgeți către FCSB după CFR Cluj - Lazio: „Puteam să fac și eu ca alții! Nu dau nume”

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 22:52 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 23:11

După 0-1 în tur, CFR Cluj a remizat cu Lazio, 0-0, pe teren propriu, și a fost eliminată din Conference League.

La conferința de la finalul partidei, Dan Petrescu nu a uitat de rivala FCSB. Fără să-i dea numele, antrenorul campioanei a făcut referire la faptul că formația roș-albastră a jucat cu rezervele în partidele din grupa Conference League, odihnindu-și titulari pentru duelurile din Liga 1. FCSB a încheiat pe ultimul loc grupa cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, fiind învinsă de două ori cu 5-0 de formația daneză.

Jucătorul de la CFR care „i-a luat ochii” lui Sarri: „E interesant, dar credeam că e mai tânăr”
CFR CLUJ - LAZIO 0-0
Jucătorul de la CFR care „i-a luat ochii” lui Sarri: „E interesant, dar credeam că e mai tânăr”

Dan Petrescu, înțepătură pentru FCSB după CFR Cluj - Lazio

„Nu aș vrea să zică unii ceva, dar acest meci a fost un bonus. Obiectivul meu este calificarea în grupele unei competiții europene, nu primăvarea europeană. Noi am băgat cea mai bună echipă. Puteam să fac și eu ca alte echipe, nu dau nume, care au odihnit titularii în Conference League pentru campionat. Eu tratez fiecare la meci la fel. Foarte serios. Am tratat serios meciurile cu Lazio.

Am tratat serios competiția. Am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să remarc atitudinea jucătorilor. Chiar m-au șocat în unele momente cât de bine și cât de curajos au jucat. Când joci cu Lazio, e normal să dai mai mult ca în campionat. Așa pățeam și eu, deci nu am ce să reproșez jucătorilor”, a declarat Dan Petrescu la conferință.

Dan Petrescu, săgeți către FCSB după CFR Cluj - Lazio: „Puteam să fac și eu ca alții! Nu dau nume”
Statistica meciului CFR Cluj - Lazio, oferită de Sofascore

Concluziile lui Dan Petrescu

„Azi ne-a lipsit un arbitru inspirat. Nu poți să oprești un contraatac, 3 contra 1, pentru că doi jucători de la Lazio s-au lovit genunchi în genunchi. La acea fază făceam 1-0. Nu am ce să reproșez jucătorilor. Au fost fantastici. Am avut ocazii și în 10 oameni. 

Știam pe de rost jocul lui Lazio. Am stat foarte bine în teren și ne-am creat multe ocazii. La pauză, credeam că vom câștiga. Ce a avut Lazio în plus? Pe Ciro Immobile. A fost 1-0 în tur și gata”, a adăugat antrenorul.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, uimit de strategia lui Petrescu din CFR - Lazio: „Dacă juca la fel și în tur... Să nu uităm cum a ieșit FCSB din Europa!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  24 Februarie 2023, 14:51
Postat de ccristian0 pe 24 Februarie 2023, 09:26

*** DP este foarte entuziasmat de cum a jucat echipa lui! Serios? De fapt ce a jucar CFR-ul? A fost ceva ca pe vremea cand echipa Romaniei a jucat la CM din Mexic'70, in asa fel incat sa nu fie umilita si nu ca sa castige, sa se califice! Dezastrul fcsb-ului se prefigura in aceasta dubla, asa ca Danut cel plangacios si baietii lui s-au straduit sa nu incaseze o caruta de goluri, ei nu au avut nici o clipa sansa de a se califica, doar pot sa le multumeasca celor de la Lazio ca in primul meci au ratat o multime de ocazii de a marca, iar in retur principala lor grija a fost sa nu se accidenteze.

Au avut cel putin 3 ocazii mari.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Februarie 2023, 12:57
Postat de rav410wrc pe 24 Februarie 2023, 11:09

D-aia va ramane, Dan Penalty, un "antrenor" MIC, MIC de tot ... Ca toata viata lui s-a concurat cu antrenori gen nea JJ sau mai nou, nea Leo !! Cand telul tau e sa fii un "tehnician" mai bun, decat Becali sau Strizu, cam acolo iti este si nivelul !! :((((

Cam asa ceva. Cand un oier fara scoala e an de an pe podiumul ligii 1 in fata unor antrenori scoliti 7 ani cu licenta PRO ai explicatia de ce ne surclaseaza Muntenegru.

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Februarie 2023, 11:09

D-aia va ramane, Dan Penalty, un "antrenor" MIC, MIC de tot ... Ca toata viata lui s-a concurat cu antrenori gen nea JJ sau mai nou, nea Leo !! Cand telul tau e sa fii un "tehnician" mai bun, decat Becali sau Strizu, cam acolo iti este si nivelul !! :((((

Vezi toate comentariile (27)
Comentează