INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - RANDERS 1-1

Singura nemulțumire a lui Petrescu, după CFR - Randers: „Am lucrat faza asta de 10 ori azi-dimineață!”

Dan Petrescu (53 de ani) a fost mulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi și e sigur că ar fi câștigat partida dacă nu ar fi avut probleme de lot. +8   FOTO
Dan Petrescu (53 de ani) a fost mulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi și e sigur că ar fi câștigat partida dacă nu ar fi avut probleme de lot.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 22:23 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 22:36

CFR Cluj și Randers au remizat, scor 1-1, în etapa a doua a grupei D din Conference League. Dan Petrescu (53 de ani) a fost mulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi și e sigur că ar fi câștigat partida dacă nu ar fi avut probleme de lot.

Toate detaliile despre CFR - Randers, AICI!

Singura nemulțumire exprimată de Dan Petrescu după remiza cu Randers a fost legată de marcajul visător de la golul danezilor, când Alhaji Kamara a păcălit întreaga defensivă.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Randers: „Am lucrat cornerul și azi-dimineață”

„E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Ați văzut cum a decurs prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner.

Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că dintr-un corner ca ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat. L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar.

Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcăm. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua. 

Trebuie să credem în șansele noastre. Avem acum două meciuri cu favorita grupei. Poate vom crește din punct de vedere fizic”, fost analiza lui Petrescu, conform sport.ro.

Dan Petrescu: „Mă bucur pentru Petrila”

„Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa.

Culio a intrat foarte bine, știam că dacă va intra fresh, Costache va reuși să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel arăta jocul.

Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față”, a concluzionat Petrescu. 

Clasament Grupa D, Conference League

1. AZ Alkmaar4p
2. Jablonec3p
3. Randers2p
4. CFR1p

Dan Petrescu, despre parcursul lui Sheriff Tiraspol: „Sunt șocat!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Antrenorul favorit să o preia pe Barcelona, avertizat: „Nu veni, e război!”

CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
tororosso
tororosso  •  01 Octombrie 2021, 17:13

CFR Cluj = CFR Transporturi Feroviare . Ambele merg și sosesc cu mari întârzieri în gară . Șefi de gară făcuți la apelul de seară iar Impiegatul de mişcare stă pe peron cu orele în așteptarea vreunei minuni .

liviul
liviul  •  01 Octombrie 2021, 15:22

La acest asa zis antrenor toate se invrtesc in jurlul lui "daca'.Daca era Alibec Omrani, daca datea penalty , daca marca la 1-1 , daca, daca pregateam eu echipa, daca faceam eu transferurile , daca, daca...El nu are treaba , vinovatii sunt in alta gradina. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cky33
cky33  •  01 Octombrie 2021, 13:08
Postat de the.king pe 01 Octombrie 2021, 04:00

Foarte corect, bravo! Dan Penalty sau ***, *** este un antrenor execrabil! Sub orice ceitica, 0 barat! Lui toata viata i-a placut sa fie impins “ pe la spate” , ***

Citisem comentariul tau inainte sa fie moderat....faza e ca i-ai defaimat cel putin gratuit si pe Petrescu si pe Balint si cel mai probabil fara dovezi, s-ar putea sa se mai schimbe legile si sa te trezesti ca te vor da astia in judecata pentru continutul tau online....Sa nu ne intelegem gresit, Dan Petrescu e un antrenor cel mult mediocru dar pana la a-i atribui ce ai zis tu e cale lunga. Peace!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează