INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TELEVIZĂRI

Cine transmite la TV FCSB - Nordsjaelland, Farul - Flora Tallinn și Sepsi - Aktobe

Farul a trecut în turul 2 de Urartu, campioana Armeniei // foto: farulconstanta.com
Farul a trecut în turul 2 de Urartu, campioana Armeniei // foto: farulconstanta.com

Articol de , - Publicat joi, 10 august 2023 09:59 / Actualizat joi, 10 august 2023 09:59

Cele două meciuri dintre Farul Constanța și Flora Tallinn, din turul 3 preliminar al Conference League, vor fi transmise de posturile DigiSport și PrimaSport.

Până în această seară, nu erau cunoscute numele televiziunilor care au să transmită meciul de joi seara dintre Farul Constanța și Flora Tallinn, din turul 3 preliminar al Conference League.

Steaua, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”
CSA STEAUA
Steaua, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”

Farul - Flora Tallinn se vede pe PrimaSport și DigiSport

Între timp, drepturile de televizare au fost achiziționate de PrimaSport și DigiSport

Astfel, duelul de joi seara de la Ovidiu, programat la ora 20:30, se va vedea pe PrimaSport 1 și DigiSport 2. Totodată, va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Și returul programat la Tallinn peste o săptămână, pe 17 august, se va vedea pe posturile PrimaSport și DigiSport.

Așadar, joi, pe 10 august, meciurile echipelor românești vor fi transmise după cum urmează:

  • Ora 20:00, Sepsi OSK - Aktobe, DigiSport 1 și PrimaSport 2 
  • Ora 20:30, Farul - Flora Tallinn, DigiSport 2 și PrimaSport 1 
  • Ora 21:30, FCSB - Nordsjaelland, ProTV

Gică Hagi, înainte de Farul - Flora Tallinn

Gică Hagi, 58 de ani, antrenorul-finanțator al Farului, a prefațat duelul cu Flora Tallinn. „Regele” a lăudat-o pe campioana Estoniei, în ciuda faptului că este o echipă cu o cotă de piață de 5 ori mai mică decât cea a dobrogenilor, 4,5 milioane de euro față de 21,64 milioane (conform Transfermarkt).

„Este încă o provocare, o experienţă în Europa. Un meci în două manşe, trebuie să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră în care fiecare să exceleze, să dea ce are mai bun, pentru a avea şanse să trecem turul.

Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, are jucători puternici, înalţi, cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv, cât şi defensiv. E o campioană şi trebuie să ai un respect total în privinţa aceasta.

Sperăm ca şi jucătorii mei să înţeleagă, şi eu şi jucătorii să înţelegem acest aspect. Trebuie să jucăm foarte bine ca să putem să trecem. Nimic nu e uşor. Cel mai greu lucru e să demonstrezi că eşti încă o dată foarte bun sau să demonstrezi că eşti mai bun decât adversarul.

Fiecare meci e o provocare. Acest lucru trebuie să fie în mintea noastră, a staff-ului şi a jucătorilor. Mereu trebuie să fim motivaţi pentru a câştiga, pentru că victoriile aduc bucurie”, a declarat Hagi, citat de news.ro.

Mai multe știri de actualitate: 

Situație paradoxală înainte de FCSB - Nordsjaelland » Danezii se tem de jucătorul de care Becali vrea să scape cu orice preț

Străinul din Superligă și-a adus iubita celebră în România: „Nu pot spune că i-a plăcut așa mult” » Concluzii după 6 luni la noi în țară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Clujean
Clujean  •  09 August 2023, 19:34

Mult noroc , ca sanatosi au fost și cei de pe Titanic !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează