INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

Remarcații lui Gigi Becali, după victoria cu Dunajska Streda: „Când a ieșit el, s-a stricat jocul întregii echipe!” + Despre cine spune că e „actorul principal” din teren

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +27   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 10:17 / Actualizat joi, 04 august 2022 11:31

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, e încântat de evoluția echipei sale din meciul cu Dunajska Streda, câștigat de roș-albaștri cu 1-0, în prima manșă din turul III al Conference League.

Joi dimineață, Becali a trasat principalele concluzii ale partidei din Slovacia, comentând și evoluțiile celor doi nou-veniți, Bogdan Rusu și David Miculescu. Finanțatorul roș-albaștrilor e satisfăcut și de noul cuplu de fundași centrali de la FCSB, Dawa-Tamm.

Ce nu s-a văzut la TV: Show la final, după ce FCSB s-a impus în Slovacia: » Ovidiu Popescu și Dawa au declanșat fiesta alături de ultrași
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
Ce nu s-a văzut la TV: Show la final, după ce FCSB s-a impus în Slovacia: » Ovidiu Popescu și Dawa au declanșat fiesta alături de ultrași

Gigi Becali: „Rusu a câștigat toate duelurile, m-a impresionat. Dawa e mare!”

„Sunt mulțumit nu numai de rezultat, sunt mulțumit și de joc. Am jucat până am marcat gol. Normal ar fi fost să marcăm și al doilea gol, dar sunt foarte mulțumit. 

Știam că vor fi titularizați cei doi (n.r. - Miculescu și Bogdan Rusu). Când l-am luat pe David Miculescu, l-am luat tocmai de asta, că n-aveam jucător acolo. Când l-am luat pe Rusu, l-a întrebat pe Dică dacă îl va băga titular, iar el a spus că îl va folosi titular, că e peste tot ce avem. Rusu a câștigat toate duelurile, chiar m-a impresionat. Jocul lui mi-a plăcut. A câștigat duelurile, a jucat bine fără minge. Când a ieșit el, s-a cam stricat jocul întregii echipe. 

Tamm a fost o mare bucurie pentru mine. Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare. N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el joacă. E jucătorul principal al echipei. (...) Echipa joacă, suntem cu un picior în grupe. Sunt supermulțumit, iar echipa joacă extraordinar”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena. 

O să mai cumpăr un jucător, chiar și mai tânăr. O să vedeți... L-am urmărit când a debutat, în urmă cu un an, doi. De atunci mi-a plăcut. Nu suntem chiar siguri, dar o să vedem. O să mai iau jucători.

Coman? Înțeleg că a simțit nu știu ce înțepătură. Acum, să vedem ce o avea...

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali le arată obrazul suporterilor: „Nu mai vreau să plătesc amenzi”

...Becali, mesaj pentru suporteri, după scandările peluzei de la ultimele meciuri: „M-am reîntors datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro aseară, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? Am jucat în Muntenegru (n.r. - Slovacia).  De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta, că nu înțeleg?Ce țigani, când joci în Macedonia (n.r. - Slovacia)?

Ce să-i mai spună liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia, iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă. Nu pot să-mi dau seama!

+23 FOTO

Ăștia ce făceau cu capul de mort? (n.r. - Ovidiu Popescu și Dawa au fluturat un steag de peluză cu un schelet) Lasă, că o să văd eu”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate. 

VIDEO Bogdan Rusu, declarații la finalul partidei câștigate de FCSB în Slovacia

Citește și alte știri despre FCSB:

Basarab Panduru, nemulțumit după victoria lui FCSB cu Dunajska Streda: „N-au jucat nimic”

MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  05 August 2022, 09:35

Din nou facem nunta dupa o victorie cu o echipa de care nu auzise nimeni pana la acest meci !! Asta ne termina pe noi !!

romeverest
romeverest  •  04 August 2022, 18:32

Pipereanul se vede cu un picior in grupe ca si cum nu mai are trei meciuri de jucat !! Asta viseaza cu ochii deschisi si poate calculele lui nu se vor adeveri !! Oare ce mai zice atunci ?

adriann_
adriann_  •  04 August 2022, 17:01
Postat de Sharapov pe 04 August 2022, 16:40

SOVIETICUL becali se " bate " cu SOVIETICUL orban !!! VRAJEALA-N VARZA !!! SOVIETICUL becali este FRATE DE CRUCE cu HOMOSEXUALUL PE.DOFIL SOVIETIC teodosie de la constanta, cu SOVIETICA SCROFOCA-sosoaca, cu SOVIETICUL evreu, puric dan, etc. !!! SOVIETICII de la dunjaska streda S-AU PREDAT LA COMANDA in fata fecesebese !!!

E incredibil ca daca scrii ceva despre puscariasul cartonat pe tema asta (despre care isi da lumea fotbalului coate de vreo doua decenii) esti sanctionat imediat. In schimb, daca e vorba despre un cleric care a sfidat naratiunea oficiala cu COVIDU' e la liber. No comment...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează