INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 - FCSB

EXCLUSIV FCSB și Sepsi sunt puse în gardă înaintea meciurilor din Conference League: „Suntem peste bulgari, dar trebuie să avem grijă”

Articol de , - Publicat luni, 10 iulie 2023 12:00 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 15:13

Peste două săptămâni, FCSB și Sepsi se pregătesc de debutul european și vor juca în turul 2 preliminar al Conference League cu două echipe din Bulgaria. Vicecampioana întâlnește CSKA 1948 (26 iulie), în timp ce câștigătoarea Cupei și a Supercupei va da piept cu CSKA Sofia (27 iulie), ocupanta locului doi din țara vecină

Marius Niculae, fost internațional, în prezent manager sportiv al loturilor naționale de tineret și juniori în cadrul FRF, a vorbit pentru GSP despre partidele celor de la FCSB și Sepsi.

"Eu zic că pornim cu prima șansă în ambele meciuri. Liga 1 este peste nivelul din campionatul Bulgariei și este normal să plecăm cu prima șansă. Din nefericire pentru noi s-au mai întâmplat surprize, dar sper că echipele românești au învățat din greșelile sezoanelor trecute, vor trata meciurile foarte serios și vom reuși să ne calificăm. Avem nevoie de puncte ca să nu mai jucăm atât de multe tururi preliminare. Sepsi este o echipă omogenă și chiar îi poate elimina pe cei de la CSKA", a spus "Săgeată".

Mihai Stoichiță merge pe mâna românilor: „Ambele sunt favorite”

Actualul director tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a antrenat în Bulgaria la Litex Loveci. Acum acesta vorbește despre meciurile echipelor românești contra celor bulgărești în Conference League:

"În Bulgaria este o problemă la fel ca și la noi cu un club împărțit de patimi. CSKA-ul cu care joacă FCSB este echipa suporterilor, care nu are o situație financiară grozavă. FCSB are prima șansă! La echipa cu care joacă Sepsi, patron este cel pe care l-am avut eu la Litex Loveci, Grișa Gantchev! E cu totul altceva, vorbim despre alt nivel! Intrăm într-o altă lume. Eu zic că FCSB și Sepsi sunt favorite", spune Mihai Stoichiță.

Jucătorii cel mai bine cotați de la fiecare echipă

EchipăNumeCotă de piață
FCSBDarius Olaru5.300.000 €
SepsiRoland Niczuly1.400.000 €
CSKA SofiaJurgen Mattheij1.500.000 €
CSKA 1948Ivaylo Chochev2.800.000 €

Citește și:

Fanii CSKA Sofia, protest în Bulgaria împotriva lui Gigi Becali și FCSB: „Doar Steaua în Ghencea”
CSKA SOFIA
Fanii CSKA Sofia, protest în Bulgaria împotriva lui Gigi Becali și FCSB: „Doar Steaua în Ghencea”
FCSB, pusă în gardă de omul concediat de Dinamo pentru că nu cunoștea istoria clubului: „Ei sunt cei mai periculoși jucători ai lui CSKA 1948”
FCSB
FCSB, pusă în gardă de omul concediat de Dinamo pentru că nu cunoștea istoria clubului: „Ei sunt cei mai periculoși jucători ai lui CSKA 1948”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valihaita
valihaita  •  10 Iulie 2023, 11:28

FCSB si echipele din Romania in general nu prea mai sunt favorite in meciurile din cupele europene.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează