INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 SOFIA - FCSB

CORESPODENȚĂ GSP DIN SOFIA FCSB a ajuns la Sofia și s-a cazat la un kilometru de stadion! 21 de jucători au făcut deplasarea în Bulgaria + Omul care a fost decisiv în 2013

Articol de , , , - Publicat marti, 25 iulie 2023 10:08 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 10:49

FCSB se respectă și-a ajuns în Bulgaria cu un zbor charter! A fost preluată imediat de un autocar închiriată și transportată la Hotelul Hyatt, din capitala Bulgariei.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League 
  • În turul 2 preliminar, CSKA 1948 - FCSB joacă miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30, pe „Vasil Levski”. CSKA Sofia - Sepsi se întâlnesc joi, 27 iulie, de la ora 20:00, pe „Bulgarska Armiya”. Ambele meciuri sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV

La ora 10:00 când jucătorii au coborât din autocar erau 27 de grade, dar astăzi se anunță ce mai caldă zi din ultima vreme, maxima ajungând la 38 de grade! 21 de jucători vor ocupa 11 camere duble, la fel și 16 persoane din staff-ul tehnic, medical și administrativ al echipei. Mihai Stoica, 

Elias Charalambous sau Valeriu Argăseală vor avea camere single la hotelul de cinci din Sofia. Din delegație face parte și Alexandru Pantea, care a ieșit în evidență cu urmele din meciul cu Dinamo de pe Arcul Triumf. Ochiul drept e vânăt, după duelul cu Bani.

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”
FCSB
Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”

FCSB, urmărită de „Vasil Levski”

Logo-ul FCSB-ului era proiectat pe plasmele din interiorul hotelului, în momentul în care delegația roș-albastră a sosit la stabilimentul aflat la un kilometru de stadionul „Vasil Levski”. Au avut parte imediat de o masă, apoi fiecare jucător a mers în camere, urmând peste zi programul stabilit de staff. 

Astăzi, la ora 18:00 are loc conferința de presă înaintea meciului cu CSKA 2948, dar și antrenamentul oficial al formației lui Charalambous. Iar mâine înainte de plecare spre stadion, FCSB va avea o ultimă ședință în sala... „Vasil Levski”.

+13 FOTO

FCSB s-a cazat într-un stabiliment de lux 

Hotelul unde stau jucătorii FCSB este unul de top din Sofia! Camera spațioase, cu mobilier de ultimă generație și facilități exclusiviste. Toate camerele au ferestre mari din podea și până în tavan, spațiu de lucru generos pentru cei din staff, dar și televizoare updatate cerințelor în domeniu. 

Dacă vor avea timp, jucătorii și cei din staff vor putea lua prânzul sau servi o cafea pe acoperișul hotelului, ce oferă o panoramă superbă asupra orașului.

Hrebenciuc e în delegația FCSB 

Viorel Hrebenciuc, un personaj cu legături importante în lumea fotbalului românesc se află alături de FCSB în Bulgaria, acolo unde roș-albaștrii vor da peste CSKA Sofia în turul II din Conference League. Viorel Hrebenciuc a fost președintele Consiliului de Administrație al clubului Steaua la jumătatea anilor '90. 

La jumătatea anilor '90, Hrebenciuc era unul dintre șefii Stelei, alături de Ion Aleandrescu. Când Viorel Păunescu și Gigi Becali puneau la cale preluarea echipei de fotbal Steaua, Hrebenciuc participa la Adunarea Generală în care s-a decis ca Păunescu să devină președintele clubului. 

1.100 de leicostă o cameră dublă pentru o noapte la Hyatt Hotel, stabilimentul de cinci stele unde s-au cazat cei de la FCSB

Cum a ajutat-o familia Hrebenciuc pe FCSB în 2013 

În vara lui 2013, când FCSB a traversat probabil cel mai dramatic moment, Viorel Hrebenciuc și fiul său, Andrei, au avut un rol decisiv în păstrarea echipei pe linia de plutire. 

Gigi intrase în închisoare, iar condamnarea primită în cazul „Valiza” a determinat UEFA să deschidă o procedură disciplinară în care să judece dacă echipa trebuie sau nu să fie exclusă din Europa. Atunci, FCSB urma să joace preliminarii în Champions League. 

Viorel Hrebenciuc i-a cerut avocatului său, Nicolae Mergeani, unul dintre cei mai bine cotați în domeniu, să se ocupe de dosarul de apărare al clubului la Nyon. Mergeani a avut câștig de cauză, iar Hrebenciuc a anunțat încă de atunci că nu a solicitat nicio sumă de bani din partea lui Becali pentru acest serviciu. 

Hrebenciuc senior a adus Bancorex la Steaua! 

În 1995, Steaua domina autoritar fotbalul românesc. Și a adus un nou sponsor, care la vremea respectivă era un colos, Bancorex, cea mai importantă bancă pe piața din România de atunci. 

Atragerea noului partener a fost posibilă grație intervenției lui Viorel Hrebenciuc, care era în Comitetul Director al Stelei la acel moment și care avea o influență mare în structurile politice și economice ale României. 

Bancorex a fost sponsor principal timp de două sezoane, în care echipa a câștigat titlul și a participat în grupele Champions League. Prăbușirea Bancorex a început în 1997. Odată cu instaurarea Guvernului Ciorbea, Curtea de Conturi a descoperit nereguli grave: acordarea de credite cu garanții fictive unor firme sau mari companii. Falimentul Bancorex s-a produs mai târziu și a însemnat o gaură de 2,4 miliarde de dolari, aproape 8% din Produsul Intern Brut al României de la acea vreme!

Citește și: 

Gigi Becali, ultimatum pentru nou-venitul la FCSB: „Ai o lună!”

Mihai Stoica e nemulțumit: „Nu înțeleg de ce UEFA permite asta”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (26)
valentindragobete
valentindragobete  •  25 Iulie 2023, 15:47
Postat de lefter_popescu pe 25 Iulie 2023, 11:53

Amice, nu te-nghesui ! Vrabia Mihai Viteazul . Așteaptă liniștit deciziile definitive ale instantelor și plătiți odata prejudiciul de 37 mil. euro creat de Gigi Valiza MAPNului - care după știința mea , este principalul minister în guvernul lui nea Ciolacu zis și abuz în serviciu.

Băi lefterică, după fluierat parcă ești din Grant, ce tot te freacă grija de cazarmagii? Hai baga să nu te mai fac frustrat, rămâi doar prost !

VanBasten
VanBasten  •  25 Iulie 2023, 15:27

Un kilometru de stadion pe Waze sau in linie dreapta?! Succes CSKA, mamalicki, go home!

ccc745
ccc745  •  25 Iulie 2023, 15:23
Postat de tristan pe 25 Iulie 2023, 13:38

pe miriste ,acolo unde aveti voi sediul....sunteti cam obraznici pt o echipa care se face de cacao prin cupe...oare ce alt antrenor , in afara de Hagi,a primit 3 penaly uri discutabile in vreun meci din Romania?

Discutabil pentru tine... pana una-alta, Farul e campioana pe bune, in timp ce voi stati sa va mane ciobanul laolalta cu celelalte oi din stana...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează