INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

VIDEO Situație paradoxală înainte de FCSB - Nordsjaelland » Danezii se tem de jucătorul de care Becali vrea să scape cu orice preț

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , , - Publicat miercuri, 09 august 2023 18:14 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 18:46

Johannes Thorup, tânărul antrenor al celor de la Nordsjaelland, în vârstă de numai 34 de ani, a enumerat jucătorii de la FCSB care l-au impresionat. Unul dintre aceștia este Malcom Edjouma (26 de ani), fotbalist de care Gigi Becali caută să scape cu orice preț.

Pentru Gigi Becali nu este suficient de bun, dar pe adversari îi impresionează. Johannes Thorup, antrenorul următoarei adversare a FCSB-ului, Nordsjaelland, cu care roș-albaștrii se vor înfrunta joi seara, 21:30, l-a enumerat pe Edjouma printre fotbaliștii de la FCSB care i-au atras atenția.

Ședință la Rapid! Șefii, întâlnire cu Bergodi: caută soluții pentru a scoate echipa din criză
RAPID
Ședință la Rapid! Șefii, întâlnire cu Bergodi: caută soluții pentru a scoate echipa din criză

Edjouma nu-l impresionează pe Gigi Becali, dar pe adversari da!

„Sunt mulți jucători interesanți la FCSB. Îmi place căpitanul (n.r. - Darius Olaru), cred că se mișcă foarte bine, face presing bine și este foarte tehnic.

Mai sunt câteva dintre extreme, îmi place tânărul Popescu, este un jucător bun, plus extrema stânga, Coman, care lovește foarte bine cu dreptul. FCSB are mulți jucători buni.

Am urmărit cele două meciuri cu CSKA 1948 și am văzut că au schimbat câțiva jucători. Cei care au intrat de pe bancă au fost destul de buni la rândul lor. Francezul de la mijloc, de exemplu (n.r. - Edjouma). Deci FCSB are mulți jucători buni”, a precizat Thorup la conferința de presă.

Malcom Edjouma va fi în lot pentru FCSB - Nordsjaelland, dar este puțin probabil ca el să înceapă meciul în primul „11”. Formula preferată la mijloc este Damjan Djokovic - Adrian Șut - Darius Olaru.

Gigi Becali vrea să scape de Malcom Edjouma

Situație paradoxală înainte de FCSB - Nordsjaelland » Danezii se tem de jucătorul de care Becali vrea să scape cu orice preț
Malcom Edjouma, foto: Imago

Situația mijlocașului francez este extrem de curioasă. El a fost foarte bun sezonul trecut, a înscris 11 goluri în 40 de partide, dar a pierdut încrederea lui Gigi Becali, care l-a schimbat de multe ori la pauza meciurilor.

Edjouma a început acest sezon ca rezervă și ar putea pleca în scurt timp de la FCSB. Gigi Becali anunțase luni că are un acord cu Bari, din Serie B: „Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv”.

VIDEO cu conferința de presă a lui Johannes Thorup înainte de FCSB - Nordsjaelland

Mai multe știri despre FCSB:

Fotbalistul de la FCSB e dorit de două cluburi din SuperLiga » Ce a decis Gigi Becali

„E un avantaj enorm” » Detaliul care îl încântă pe Charalambous înainte de FCSB - Nordsjaelland și decizia în cazul Edjouma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  09 August 2023, 23:44

Toata lumea stie ca Edjouma face cit Juma de echipa, iar cici are Juma de creier... De aia a pierdut pe mina lui 7-8 Campionate la rind....

brentford
brentford  •  09 August 2023, 20:26
Postat de vichart pe 09 August 2023, 19:35

pai l-a luat gratis pe edjouma si acum il vinde cu un milion de euro aproape,cum sa nu fie bine?

Nea Gigi a platit vreo 300k pe Edjouma. Daca l-ar lasa sa joace ar scoate cel putin 2 milioane pe el,avand in vedere cota curenta. Dar nu are loc de anumite “perle” care au dovedit ca nu mai e loc de progres.

dobrin
dobrin  •  09 August 2023, 20:24
Postat de vichart pe 09 August 2023, 19:35

pai l-a luat gratis pe edjouma si acum il vinde cu un milion de euro aproape,cum sa nu fie bine?

Putea face mai multi bani si putea obtine si rezultate mai bune. Becali insa tot mai spera ca poate face bani cu Octavian Popescu :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează