INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI

VIDEO + FOTO Scandal la Sofia! Dioszegi s-a ridicat și a plecat după un conflict cu fanii lui CSKA

CSKA Sofia - Sepsi » Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, i-a enervat pe suporterii gazdelor în prima repriză. +14   FOTO
CSKA Sofia - Sepsi » Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, i-a enervat pe suporterii gazdelor în prima repriză.

Articol de , , - Publicat joi, 27 iulie 2023 21:34 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 21:48

CSKA Sofia - Sepsi » Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, i-a enervat pe suporterii gazdelor în prima repriză, apoi a părăsit zona VIP.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria), de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan)
Sepsi acuză UEFA de dublă măsură » Dioszegi s-a dus la jurnaliștii români prezenți la Sofia: „Aici nu se mai dau amenzi?”
CSKA SOFIA - SEPSI
Sepsi acuză UEFA de dublă măsură » Dioszegi s-a dus la jurnaliștii români prezenți la Sofia: „Aici nu se mai dau amenzi?”

UPDATE, 21:30. Laszlo Dioszegi a plecat de lângă fanii lui CSKA

După golul marcat de Nicolae Păun în minutul 68, bulgarii au început să arunce cu sticle, pungi de semințe și brichete înspre oficialii lui Sepsi. În semn de protest, Dioszegi s-a ridicat și a plecat din zonă, s-a așezat pe ultimul rând.

Pe finalul partidei, fanii lui CSKA Sofia au mai comis-o o dată și au scandat: „Țiganii, țiganii”.

Știrea inițială / VIDEO: Laszlo Dioszegi i-a enervat pe fanii lui CSKA Sofia

Sepsi a ratat ocaziile primei reprize de la Sofia, Marius Ștefănescu, Cosmin Matei și Pavol Safranko ori l-au făcut mare pe Busatto, ori au trimis pe lângă sau peste din poziții favorabile.

Aflat la zona VIP, Dioszegi a trăit la intensitate maximă partida. Reacționa exuberant la ocaziile ratate de ai lui, ceea ce i-a enervat pe suporterii lui CSKA de la Tribuna 1. Aceștia s-au ridicat la un moment dat și s-au întors spre șeful lui Sepsi: „Sit down, sit down! (n.r. - Stai jos, stai jos, în engleză)

+10 FOTO

Stewarzii au intervenit rapid, iar spiritele s-au calmat.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida CSKA Sofia - Sepsi

+21 FOTO

VIDEO. Atmosferă frumoasă la partida dintre CSKA Sofia și Sepsi

Mai multe articole din Conference League: 

Oficialii lui Sepsi, uluiți de ce au găsit la Sofia, înainte de meciul cu CSKA: „Nu mi se pare normal să jucăm în Europa pe stadioanele astea”
CSKA SOFIA - SEPSI
Oficialii lui Sepsi, uluiți de ce au găsit la Sofia, înainte de meciul cu CSKA: „Nu mi se pare normal să jucăm în Europa pe stadioanele astea”
Un român, pe teren în umilința serii din Conference League: neputincios în fața lui Dzeko
PRELIMINARII
Un român, pe teren în umilința serii din Conference League: neputincios în fața lui Dzeko

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (21)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  28 Iulie 2023, 22:54
Postat de unbiped pe 28 Iulie 2023, 11:39

Hai mai taie! Noi nu ne-am depasit nici pe noi, cum dr.cu sa depasim Portugalia, Croatia, Ungaria? Poate ca PIB l-am depasit, dar asta e irelevant atata vreme cat avem populatia dubla fata de Portugalia si Ungaria si de vreo 5 ori mai mare decat a Croatiei.

E vorba de GDP per capita. Stii ce e ala? Nu conteaza cati suntem…e pe cap de locuitor

QED777
QED777  •  28 Iulie 2023, 17:58

Asa se intampla daca in Bulgaria toate oglinzile sunt sparte. Sunt plini de *** dar fara oglinzi este complicat. La sud de Dunăre niciodata industria nu a fost un punct forte. In afara de motostivuitoarele de la Balkancar ceva siderurgie la Krimikovci si uleiurile de trandafir de pe Valea Maritei astia nu produceau mare lucru nici macar in timpul Comunismului. In schimb România Socialista avea peste 2000 de fabrici unele singulare de la Vladivostok pana la Magdeburg. Aveam si peste 260 de vapoare dar acum nu mai avem nici noi aproape nimic. Macar noi mai avem oglinzi la sud de Dunăre nici macar atât.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

QED777
QED777  •  28 Iulie 2023, 17:45

In bulgaria toate oglinzile sunt sparte ? Dar chiar toate ? Astia nici macar in timpul Comunismului nu aveau industrie in afara de Balkancar care produceau motostivuitoare si combinat siderurgic Krimikovci nu prea mai aveau nimic a sa nu uit ulei de trandafir 90% din productia mondiala acolo pe valea Maritei. Romania

Vezi toate comentariile (21)
Comentează