INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ

EXCLUSIV Cristiano Bergodi rămâne lazial: „Victorie, la limită” » Ce șanse crede că are CFR Cluj în dubla cu italienii

Cristiano Bergodi/ foto Imago Images
Cristiano Bergodi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 16:51 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 16:57

Italianul Cristiano Bergodi, 58 de ani, este unul dintre antrenorii celebri ai fotbalului românesc în ultimele două decenii. Peninsularul a pregătit 9 echipe în prima divizie internă, a sosit în țara noastră în urmă cu 18 ani, și-a făcut un nume respectat în breasla tehnicienilor. 

  • Lazio - CFR Cluj, prima manșă a play-off-ului pentru „optimile” Conference League, se dispută azi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena. Returul e programat o săptămână mai târziu, în Gruia, de la 19:45.
  • Reporterul Alexandru Barbu și fotoreporterul Raed Krishan sunt trimișii speciali ai Gazetei la Roma, de unde relatează cele mai importante informații.

Bergodi a cucerit în 2022 Cupa și Supercupa României cu Sepsi, acum luptă să ducă formația covăsneană, din nou, în play-off.

Câți bani încasează CFR Cluj dacă reușește minunea și o elimină pe Lazio
LAZIO - CFR CLUJ
Câți bani încasează CFR Cluj dacă reușește minunea și o elimină pe Lazio

CFR se bate la titlu, Lazio la Champions League

Bergodi se va uita nu doar cu ochii profesionistului la meciul de diseară de pe „Olimpico”, dintre Lazio și CFR Cluj, ci și cu cei ai suporterului. A crescut cu dragostea pentru echipa din capitala Italiei, a jucat în tricoul biancocelest, a fost căpitanul acestei grupări de tradiție din Serie A. Peste ani, a fost antrenorul „feroviarilor” din Gruia, contribuind la ascensiunea clujenilor.

În prezent, Lazio este pe locul 6 la două puncte de marea rivală, AS Roma, ce ocupă ultimul loc ce duce în Champions League. Tot la 41 de puncte mai sunt Atalanta (locul 3) și Milan (locul 5), iar Internazionale e pe 2, cu 44 de puncte, la distanță uriașă de Napoli, cu 59 de puncte, liderul autoritar din Italia.

Cristiano Bergodi: „Vor la bani mulți”

„Cred că va fi o victorie a lui Lazio la un gol diferență. Chiar dacă meciul se joacă la Roma, există un echilibru între cele două formații. Se poate întâmpla orice, în privința returului, în privința șanselor lui CFR Cluj de a merge mai departe. Pentru Lazio contează să încheie sezonul în primele patru din Serie A, ca să ajungă în Champions League, la bani mulți. 

Depinde de cum vor aborda confruntările cele două echipe, atât Lazio, cât și CFR. Sunt curios de a vedea nivelul campionatului românesc împotriva unei echipe din Italia", a declarat Cristiano Bergodi pentru Gazeta Sporturilor.

9 echipe din Româniaa adunat Bergodi în palmaresul personal: FC Național, Rapid (de două ori), CFR Cluj, Poli Iași, Steaua, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari, CS Universitatea și Sepsi

Am fost și sunt suporter al lui Lazio, încă din copilărie, sunt niște chestii care nu pot dispărea cu anii. Tata m-a dus la stadion, pe „Olimpico”, așa a început totul. Apoi, mi-am îndeplinit visul, jucând pentru Lazio. Mamma mia! Ce sentimente. Și derby-urile, mai ales într-o perioadă în care oamenii trăiau mai intens, fără social media

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

VIDEO. Toate informațiile înainte de Lazio - CFR

Citește și:

Mesaj clar înainte de Lazio - CFR Cluj » Președintele s-a dus la echipă și a anunțat obiectivul

Lazio - CFR Cluj » Echipele anunțate în Gazetă pentru duelul de pe Olimpico + cote la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează