INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI

Corespondență din Sofia Liviu Ciobotariu nu se teme de „infernul” de la Sofia: „Suntem pregătiți!”

Liviu Ciobotariu (52 de ani) , antrenorul lui Sepsi, a prefațat deplasarea cu CSKA Sofia, primul duel din turul secund preliminar al Conference League.
Liviu Ciobotariu (52 de ani) , antrenorul lui Sepsi, a prefațat deplasarea cu CSKA Sofia, primul duel din turul secund preliminar al Conference League.

Articol de , , , - Publicat joi, 27 iulie 2023 00:04 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 09:19

Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a prefațat deplasarea cu CSKA Sofia, primul duel din turul secund preliminar al Conference League. 

  • CSKA Sofia - Sepsi este programat joi, 27 iulie, de la ora 20:00. Meciul va fi televizat pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3.

Sepsi va juca joi într-o atmosferă incendiară. Toate biletele pentru meciul cu CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei, au fost vândute cu 24 de ore înaintea partidei. 

VIDEO. Liviu Ciobotariu, înainte de CSKA Sofia - Sepsi 

„Întâlnim o echipă cu o istorie și cu un palmares fantastic. A câștigat 31 de titluri, 21 de Cupe ale Bulgariei. E o echipă foarte iubită, cu siguranță ne va aștepta o atmosferă senzațională. Suntem pregătiți mental, fizic și tactic. Suntem aici să scoatem un rezultat care să ne dea speranțe pentru partida retur.

Este clar, au mult mai multă experiență în competițiile internaționale. Dorința noastră este aceea de a merge mai departe. Știm că adversarul este foarte puternic, jucători de mare calitate. I-am urmărit, i-am studiat.

Au un plus de experiență, noi avem motivarea și faptul că vrem să mergem mai departe”, a spus Liviu Ciobotariu într-o conferință de presă. 

CSKA este o echipă tehnică, foarte bine organizată, cu un stil de joc ofensiv. Știm că s-au luptat la titlu, Ludogorets a câștigat în ultima etapă. De speriat? E clar că ne-am luat măsuri. E fotbal, iar aici trebuie să joci cu entuziasm.

- Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Elias Charalambous, poziție diferită de Gigi Becali și Mihai Stoica: „Am gestionat bine situația”

Reacția lui Florinel Coman după ce a decis CSKA 1948 Sofia - FCSB: „Asta e cea mai mare problemă la retur”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
Shogun01
Shogun01  •  27 Iulie 2023, 09:54

nici noi nu avem sperante mari de la voi

Burunicolae69
Burunicolae69  •  27 Iulie 2023, 09:28

Baftă Ciobi,stiti cum se joacă în infern doar ati jucat pe vulcanul din Giulești ,nu vă speriați voi de bulgari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează