INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Nicolae Dică, debut perfect de mandat: „Am îmbătrânit 5 ani, dar merită!” + anunță întăriri la FCSB: „Am vorbit deja cu patronul și cu MM”

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Nicolae Dică (42 de ani) a debutat cum nu se poate mai bine în noul mandat. +18   FOTO
FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Nicolae Dică (42 de ani) a debutat cum nu se poate mai bine în noul mandat.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 23:06 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 00:25

FCSB a câștigat manșa decisivă cu Saburtalo, scor 4-2 (0-1 în tur), și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League! Nicolae Dică (42 de ani) a debutat cum nu se poate mai bine în noul mandat. 

  • FCSB o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe DAC Dunajska Streda, locul 4 în ultimul sezon din Slovacia;
  • Prima manșă va avea loc pe 4 august, în Slovacia. Returul va avea loc pe 11 august, la București.

Nicolae Dică este mulțumit de atitudinea elevilor lui, dar transmite că fără întăriri vor fi probleme în continuarea sezonului.

Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB
FCSB - Saburtalo
Banderola a rupt blestemul! Florinel Coman, gol crucial cu Saburtalo » De când nu mai marcase căpitanul FCSB

Nicolae Dică, după FCSB - Saburtalo 4-2

„Într-adevăr, am mai îmbătrânit 5 ani în seara asta. Important e că ne-am calificat. Au fost emoții constructive, pozitive. Cred că ați văzut o altă atitudine a echipei. Am făcut presing sus, nu i-am lăsat să construiască. Ne-am retras în repriza secundă, nu trebuia să facem asta. Important e că băieții au reușit să revină. 

La 2-2, chiar le-am transmis că avem timp, să avem încredere. Suporterii au fost minunați, toți cei din stadion. Galeria e la înălțime, mă bucur că i-am făcut fericiți. Am spus-o, am vorbit cu șeful galeriei înainte să semnez. Mă bucur că am făcut această alegere”, a spus Nicolae Dică, la Pro Arena.

Nicolae Dică cere transferuri la FCSB

Cu siguranță avem nevoie de întăriri. Am vorbit cu patronul, cu MM. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Cordea, suspendat, este o pierdere pentru noi. Avem tineri de mare perspectivă, dar avem nevoie și de oameni cu experiență. 
Nicolae Dică, antrenor FCSB

...despre prezența lui Rădoi și Bănel Nicoliță la meci: „Am vorbit cu ei, avem un grup al nostru, știam că vor veni. Le mulțumesc că sunt alături de mine. Noi am fost mereu un grup, așa am reușit să facem performanțe”.

...despre banderola de căpitan: „L-am ales pe Florinel pentru că este unul dintre cei mai vechi din lot. Trecea printr-un moment mai greu. Am vrut să îi dau încredere. Mă interesează de la el ce face după ce pierde mingea. Astăzi mi-a arătat că are atitudine și că merită”.

...despre calificările obținute de CFR, CSU Craiova și Sepsi: „Este important că toate echipele au reușit să se califice, dar pentru moment nu am realizat ce ne-am propus. Cred că toată lumea vrea să intre în grupele Conference League. Felicitări și celorlalte echipe! Trebuie să aducem puncte pentru România”.

Este un sistem care îmi place, 4-2-3-1. În perioada următoare, când va fi pauza echipei naționale, voi pregăti și altceva. Vor fi momente în antrenament în care vor pregăti și altceva
- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Ștefan Târnovanu, declarații după FCSB - Saburtalo 4-2: „Tot timpul e loc de mai bine!”

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
zorrozabal
zorrozabal  •  29 Iulie 2022, 09:09

Aștia n-au nici o rușine!Dupa chipul și asemanarea lui GG și MM!Au jucat cu niște amețiți care d-abia stateau in ghete și tot au avut nevoie de penalty-ul salvator!Cordea și lasat piciorul in spate și a plonjat ca in bazin!Puah!

zorrozabal
zorrozabal  •  29 Iulie 2022, 09:01

Tot dintr-un penalty simulat(și-a lasat piciorul in spate),pe final de meci!Specialitatea casei!

tataika
tataika  •  29 Iulie 2022, 08:12
Postat de shulpha pe 28 Iulie 2022, 23:41

dica,acest neica-nimeni,are Bac-ul luat?

Voi stiti de Bac, prin Grivita, Grant, la facultatea de buzunare!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează