INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT

Nicolae Dică, revoltat, în conferința dinaintea meciului cu Anderlecht: „Numai la noi se întâmplă asta! Stați liniștiți!”

Nicolae Dică / Captură GSP Video
Nicolae Dică / Captură GSP Video

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 13:36 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 13:56

În conferința de presă premergătoare patidei FCSB - Anderlecht, Nicolae Dică a insistat să precizeze că, în ciuda rezultatelor dezamăgitoare din Superligă, postul său n-ar fi sub nicio formă în pericol.

  • FCSB și Anderlecht se vor înfrunta, joi de la ora 22:00, în runda a doua a grupelor Conference League, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Dică e dezamăgit că, în ciuda faptului că a calificat echipa în grupele Conference League, în spațiul public au început să apară discuții legate de viitorul său pe banca roș-albaștrilor.

FCSB nu a câștigat nici cu FC Voluntari (1-1) și a rămas pe locul 13 în Superligă! Echipa lui Dică are patru partide la rând fără succes, trei în campionat și una în Conference, 1-3 la Londra cu West Ham.

Nicolae Dică a răbufnit: „Nu sunt sub presiune!”

„Nu sunt sub presiune! Am calificat echipa în Conference după cinci ani de zile! Am susținerea patronului, am încredere că vom reuși să ducem echipa acolo unde îi este locul

Eu sunt pozitiv, știu că lucrurile excepționale li se întâmplă oamenilor care nu renunță. Iar eu nu renunț! Nu știu de ce la noi se vorbește mereu despre dat afară după ce s-a reușit o performanță. Stați liniștiți! Atât timp cât am susținerea patronului, iar jucătorii pun în aplicare ceea ce le spun, am încredere că lucrurile vor merge bine”, a afirmat „Nick”, în conferința de astăzi. 

Nicolae Dică, înainte de FCSB - Anderlecht: „Vom juca la fel cum am făcut-o cu Voluntari”

Nicolae Dică a prefațat disputa cu Anderlecht de mâine seară, vorbind despre strategia pe care roș-albaștrii vor s-o pună în aplicare contra belgienilor.

„Întâlnim un adversar foarte bun, o echipă care face un presing foarte sus, o echipă organizată, cu jucători ofensivi de calitate, de viteză. Sunt și jucători cu experiență... ne așteaptă o partidă foarte grea, dar e normal, jucăm în Europa și ne așteptăm la acest lucru.

Anderlecht joacă un 3-5-2 pe care-l cunoaștem. Cei de la Voluntari au jucat în același sistem. Și Lazio, atunci când am înfruntat-o, juca tot în acel sistem (n.r. - face referire la confruntarea din Europa League din 2018). Cum vom juca? Dacă ați analizat meciul nostru cu Voluntari, veți vedea că același lucru se va întâmpla și la meciul din Europa”. 

Mă bucur că suporterii vin la meciuri, sunt alături de echipă și ne încurajează. Îmi pare rău că nu reușim să le facem bucurii. Le cer scuze în numele echipei și mă bucur că ne susțin în continuare. Trebuie să ne revanșăm și în campionat, și în Europa, peste tot!

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Se îngroașă gluma! Ce șanse mai are FCSB să prindă play-off-ul

Adrian Porumboiu ia peste picior „feblețea” lui Becali: „M-am întâlnit cu Wesley acum vreo două luni, arăta mai slab decât el”

Un român o atacă frontal pe Anderlecht, înaintea duelului cu FCSB: „Nu au nicio jenă, nu mai sperie pe nimeni!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (28)
emil1986
emil1986  •  14 Septembrie 2022, 22:12
Postat de lulu pe 14 Septembrie 2022, 21:36

Omule,Tuchel și Mihajlovici au fost dați afară după câteva etape de campionat în care echipele lor au șchiopătatLa asta ma refeream,lasă istoria caTuchel a stat 2 ani .în ăștia 2 ani a cucerit o cupa a campionilor,iar Bologna a avut un parcurs decent.Cand au dat-o în bară, out.

Numai ca Dică are o luna jumătate și i-au fost aduși în acest interval de timp 4,5,6 jucători, sau câți au venit, în etape, pe care a trebuit să-i implementeze. Crezi că așa ușor se realizează relații de joc cu fotbaliști veniți peste noapte la echipă?

lulu
lulu  •  14 Septembrie 2022, 21:36
Postat de emil1986 pe 14 Septembrie 2022, 14:31

Iarasi gresesti. Echipele respective nu sunt chiar de mana 4-a. Norvegienii sunt mult inaintea noastra, iar georgienii si slovacii sunt de nivelul nostru. Cred ca tu trebuie sa citesti mai cu atentie. Mihailovici a fost demis dupa 3 ani, iar Tuchel dupa vrei 2 si ceva. Ca tine nu-ti place de Dica e problema ta, Dica insa a adus in visteria clubului in jur de 5-6 milioane de euro, bani cu care echipa poate functiona cewl putin 1 an. Daca treaba nu va merge in continuare in campionat, fii sigur ca se da el singur la o parte. La ultimul meci a avut un ghinion teribil, dar si greseli de arbitraj care ne-au defavorizat.

Omule,Tuchel și Mihajlovici au fost dați afară după câteva etape de campionat în care echipele lor au șchiopătatLa asta ma refeream,lasă istoria caTuchel a stat 2 ani .în ăștia 2 ani a cucerit o cupa a campionilor,iar Bologna a avut un parcurs decent.Cand au dat-o în bară, out.

supidor
supidor  •  14 Septembrie 2022, 19:00

Apoi dică-boy, dacă spui că ,,atâta timp cât jucătorii respectă ce le spun eu”, fă bine și du-te cât vezi cu ochii! Adica tu asta le spui, mingi lungi, la ciupeală, echipă răsfirată, alergare în dorul lelii, tăvăleli pentru *** arbitrilor, etc!!! Pentru că echipa asta ,,joacă”! Așa că ,,du-te dică, du-te....” și oprește-te când ți-oi spune eu! Mai ai și tupeu!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează