INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB

Andrea Compagno, uitat pe bancă în Nordsjaelland - FCSB » Italianul, rezervă și atunci când nu e Băluță

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 19:16 / Actualizat joi, 17 august 2023 19:31

FCSB se pregătește de returul cu Nordsjaelland, din manșa a doua din turul 3 al Conference League, iar echipa roș-albastră aliniază un sistem inedit.

Alexandru Băluță, mijlocaș ofensiv la bază, urma să fie titular în centrul atacantului, într-un sistem 4-3-3. El urma să fie ajutat de Octavian Popescu și Florinel Coman, dar planul roș-albaștrilor a fost dat peste cap.

Alexandru Băluță s-a accidentat și nu e apt de joc. Iar Mihai Pintilii și Elias Charalambous au luat o decizie surprinzătoare și au decis să nu mizeze pe italianul Andrea Compagno din primul minut.

Andrea Compagno, uitat pe bancă în Nordsjaelland - FCSB

Astfel, FCSB va începe meciul fără un atacant clasic în echipa de start, în timp ce Andrea Compagno a ajuns să fie ignorat și atunci când nu joacă Alexandru Băluță.

Echipa de start FCSB: Târnovanu -  Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic -  Djokovic, Șut, Ov. Popescu - Olaru - Oct. Popescu,  Fl. Coman  
Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, V. Gheorghe, Băluță, Cordea

Compagno, din golgeter în rezervă

În sezonul trecut, Andrea Compagno, adus pentru 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova, a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB. Și a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 15 goluri. 

Și în acest sezon s-a mișcat bine, deși nu a fost titular meci de meci. Are 2 goluri în 3 meciuri. Și a mai bifat două partide în cupele europene.

Nervos la meciul tur

Italianul a început meciul tur ca titular. El a fost înlocuit cu Vali Gheorghe în minutul 61, iar când a ajuns la banca de rezerve a lovit unul dintre fotolii cu piciorul și a bătut palma nervos cu Charalambous.

Andrea Compagno, uitat pe bancă în Nordsjaelland - FCSB » Italianul, rezervă și atunci când nu e Băluță

Compagno a jucat bine, dar trebuie să se supere când nu primește salariul. Dacă e supărat să-și aducă aminte unde a fost și de unde l-am luat. Când l-am luat am știut ce este, n-am zis că e vreun Maradona.  El își face treaba. Dar și echipa asta are și ea niște parametri. Nu trebuie neapărat să joace el numai titular. El mai cade. Stai, bă, pe picioare, că ai doi metri!

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și:

FCSB - Universitatea Craiova, în Ghencea?! Decizia luată de CSA Steaua

Edjouma, prezentat oficial de Bari: „Achiziționat de la FC Steaua București. Malcom este biancorosso!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
visitor1
visitor1  •  17 August 2023, 20:08

Danezii au jucatori tineri si rapizi, Campagno ar fi util la faze fixe poate, dar altfel prea lent pentru adversarii de azi.

elgabri
elgabri  •  17 August 2023, 20:02

Pai de ce sa l bage pe Companion ca in Europa nu se prea dau penalty uri !!

dobrin
dobrin  •  17 August 2023, 19:56

Gh. Becali loveste din nou!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează