INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  RANDERS - CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, înainte de Randers - CFR Cluj: „Întâlnim o echipă extraordinară!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 22:25 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 22:47

Dan Petrescu a prefațat azi meciul pe care CFR Cluj îl va disputa joi, pe terenul lui Randers, în etapa a 5-a din grupele Conference League.

  • Randers – CFR Cluj se joacă de la ora 22:00. Meciul va fi în direct pe ProX și liveTEXT pe GSP.ro

Cu un singur punct în 4 partide, CFR Cluj e ultima în grupă și are nevoie de victorie pentru a mai spera la o calificare.  La conferința de presă de azi, antrenorul Dan Petrescu a lăudat formația daneză și a explicat ce înseamnă acest meci pentru formația sa.

VIDEO Dan Petrescu, înainte de Randers - CFR Cluj: „Întâlnim o echipă solidă, echilibrată”

„Jucăm împotriva unei echipei foarte puternice, care e pe locul 3 în Danemarca. E la 4 puncte de primul loc, ceea ce înseamnă că e o echipă extraordinară. E solidă și echilibrată. Nu-i ajunge egalul, cred eu. Îi e bun un egal, dar va juca la victorie. 

La victorie avem o șansă, dacă Jablonec nu o învinge pe AZ Alkmaar. Nu e ușor să câștigi aici. Randers e puternică. Are în apărare jucători înalți și puternici, iar în atac are cel puțin 6 jucători rapizi. Acasă e foarte bună. E o echipă care marchează goluri, dar și primește.

 Noi suntem într-o perioadă bună. Dacă toți jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic, vom avea o șansă. Să vedem cum trecem peste antrenament.

Nu meritam să pierdem niciun meci. Măcar egaluri meritam să avem. Cu puțin noroc aveam 4 egaluri și era mai bine. Va fi un meci de a fi sau a nu fi. Nu mai avem ce pierde. Dar în țările nordice trebuie să fii puternic pentru a câștiga”, a spus Dan Petrescu.

Cum avansează CFR Cluj în Conference League 

Ca CFR să avanseze în primăvara europeană, ar fi nevoie ca vișiniii să câștige joi în Danemarca partida cu Randers și s-o bată apoi și pe Jablonec în ultima etapă. Iar cehii să n-o învingă pe Alkmaar în etapa aceasta. Sunt condiții greu de îndeplinit, e obligatoriu ca ardelenii să câștige totul până la final după ce n-au bătut pe nimeni până acum.

Locul al doilea din grupă, pe care l-ar mai putea ocupa clujenii, duce la un baraj cu o formație clasată a treia într-o grupă din Europa League. Învingătoarea merge în „optimile” competiției. Chiar dacă nu ar obține locul al doilea, CFR tot are motiv să lupte serios pentru două victorii în ultimele partide din grupă.

Clubul ar încasa un premiu total de un milion de euro de pe urma acelor succese, o sumă foarte importantă, mai ales în contextul în care se găsește clubul, afectat economic și din cauza schimbărilor numeroase pe care le-a operat patronul Varga în conducere și în vestiar, și din cauza datoriilor acumulate în acești patru ani în care vișiniii au fost campioni an de an, dar au consumat cei mai mulți bani.

Citește și: 

Afacere pe axa Hagi - Petrescu » 2 jucători de la Farul, așteptați în Gruia

E bun, deși lui Dan Petrescu nu-i place! Fotbalistul de la CFR Cluj care a avut ceva de demonstrat cu FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
alex.aelev
alex.aelev  •  25 Noiembrie 2021, 10:20

Si inainte de meciul cu Clinceni va zice la fel

adrianna.
adrianna.  •  25 Noiembrie 2021, 10:08

Stim, Dane! Ne-am obisnuit…

10206074284601566
Sabin Burea  •  25 Noiembrie 2021, 08:33

E clar, joaca impotriva lui PSG sau Man City! La limita s-ar putea sa fie si Chelsea...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează