INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK - DINAMO ZAGREB 5-1

Răzvan Lucescu rămâne cu picioarele pe pământ: „Azi ești Dumnezeu, mâine ești prostul lumii”

PAOK vs Dinamo Zagreb 5-1 / Foto: Imago
PAOK vs Dinamo Zagreb 5-1 / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 07:09 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 12:30

Răzvan Lucescu a vorbit despre calificarea lui PAOK Salonic în „sferturile” Conference League, în urma „dublei” cu Dinamo Zabreb (0-2/5-1).

PAOK Salonic va fi astăzi în urnă, la tragerea la sorți a „sferturilor” Conference League, urmarea unei calificări spectaculoase reușite în dauna lui Dinamo Zagreb.

Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”
ANTRENOR
Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a reușit să întoarcă joi acel 0-2 din manșa-tur, disputată în Croația, și să câștige acasă cu 5-1!

PAOK venea după un 0-1 cu Aris, în deschiderea play-off-ului Super League din Grecia, iar Lucescu jr a vorbit la conferința de presă despre suișurile și coborâșurile echipei sale.

Răzvan Lucescu: „Sunt probleme de concentrare, de oboseală mentală”

Răzvan Lucescu rămâne cu picioarele pe pământ: „Azi ești Dumnezeu, mâine ești prostul lumii”
Calificare de senzație

„În primul rând, știu foarte bine că în Grecia azi ești Dumnezeu, mâine ești cel mai prost din lume, apoi ești din nou Dumnezeu . Este un sezon lung și are sens că există suișuri și coborâșuri. Se întâmplă tuturor echipelor de pe pământ să aibă asemenea suișuri și coborâșuri.

Sunt probleme de concentrare, de oboseală mentală și momente care decid un meci. Este absolut normal să avem astfel de probleme într-un sezon în care am jucat mai întâi trei derby-uri, apoi o serie de cinci meciuri în deplasare și apoi din nou un meci dificil. Are sens ca picioarele să nu asculte ce le spune mintea”, a comentat tehnicianul român.

PAOK a ajuns pentru a doua oară în „sferturile” competiției, iar Răzvan nu-și pune problema adversarului care-i va fi repartizat în urma tragerii la sorți de astăzi, de la 15:00 ora României. „Oricine ne va ieși în cale, nu contează. Suntem într-o poziție fantastică și îi vom face față. Trebuie să ne continuăm lupta”.

Răzvan Lucescu s-a bucurat de susținerea tatălui său: „E o nebunie”

Antrenorul lui PAOK a fost susținut din tribună și de tatăl său, legendarul Mircea Lucescu. „Am vrut să fiu alături de el într-o situație extrem de dificilă din punct de vedere sportiv. La nivelul ăsta, 2-0 era un rezultat de calificare.

Era important să marcheze repede, cum s-a și întâmplat. Eu acum văd de sus, încerc să mă obișnuiesc cu situația asta de suporter sau de om neutru atunci când sunt două echipe mai îndepărtate de pretențiile mele, de sentimentele mele.

Au trecut 50 de ani de când am fost în pielea suporterului. Încep să înțeleg cum simt suporterii. Am vorbit cu Răzvan, am mers în cabină, i-am felicitat pe toți. E o nebunie la stadion, rezultatul, maniera de joc au fost entuziasmante. Stadionul era înconjurat de suporteri”, a spus Lucescu senior la emisiunea Digi Sport Special.

Mircea Lucescu nu-l vede pe Răzvan întorcându-se la națională: „Aș fi vrut să facă pasul spre vestul Europei”

Despre o posibilă întoarcere a fiului său pe banca naționalei, Mircea Lucescu a punctat: „Deocamdată la echipa națională este un antrenor, nu se poate vorbi despre un alt anternor. Răzvan are un contract aici, ține foarte mult la echipa asta, a obținut niște rezultate deosebite și este foarte apreciat.

Mi s-a umplut sufletul de bucurie când i-au scandat numele la final. Nu știu ce clauză are, nici nu discut despre așa ceva, eu aș fi vrut să facă pasul spre vestul Europei, dar cel mai important e să te duci acolo unde simți că toată lumea te iubește”.

VIDEO. GSP LIVE » Grigore Sichitiu, despre implicarea lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Într-adevăr, fotbalul românesc are nevoie de Mircea Lucescu, dar nu îl văd să vină aici”

Mai puteți citi:

Xabi Alonso a făcut-o din nou! Recordul lui Leverkusen rămâne intact după o revenire ULUITOARE în Europa League! Cine s-a calificat în sferturi + când e tragerea la sorți

Fotbalistul care mărturisea că „nu-mi place să mă uit la fotbal” a REFUZAT convocarea la naționala Angliei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  15 Martie 2024, 11:49
Postat de tristan pe 15 Martie 2024, 09:12

Câtă zarva in poiana!!Zici că au bătut pe Liverpool.Au bătut o echipa care nu are nicio performanta la nivel european în toată istoria ei cu un lot overrated

Totusi, e Dinamo Zagreb si nu o echipa de duzina ca fcsb, obisnuita cu infrangeri la scor.

tristan
tristan  •  15 Martie 2024, 09:12

Câtă zarva in poiana!!Zici că au bătut pe Liverpool.Au bătut o echipa care nu are nicio performanta la nivel european în toată istoria ei cu un lot overrated

Vezi toate comentariile (2)
Comentează