INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER-SHEVA 1-1

Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova +7   FOTO
Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 23:25 / Actualizat joi, 18 august 2022 23:48

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova, nu a avut milă de Paul Papp (32), eliminat la pauza meciului cu Hapoel Beer-Sheva, scor final 1-1. 

Craiova a dominat prima repriză a meciului de la Severin, însă scorul înregistrat la pauză a fost 0-0. Eliminarea lui Paul Papp dintre reprize, cauzată de un conflict pe tunelul către vestiare, a înclinat jocul în favoarea oaspeților. 

După meci, Sorin Cârțu, președintele alb-albaștrilor, nu l-a iertat pe Papp pentru gestul său. El a plecat din lojă la pauză, înfuriat de eliminarea fundașului. 

FCSB, eșec nedrept cu Viking » Dan Udrea: „O echipă a jucat fotbal, alta a câștigat meciul”
FCSB - VIKING 1-2
FCSB, eșec nedrept cu Viking » Dan Udrea: „O echipă a jucat fotbal, alta a câștigat meciul”

Sorin Cârțu nu-l iartă pe Paul Papp: „Să stau să tremur că așa vrea el? Faci pe Rambo pe culoar?”

„Cu neșansă nu am avut minimum două goluri la pauză. Apoi, după incalificabilul gest al lui Papp, să stau să tremur? Că așa vrea Papp, să stăm cu inima în gât? Tu te apuci să faci pe Rambo pe culoar pe acolo! Ai 33 de ani, băi băiatule, ești cu familia acasă, cu copil.

El zice că s-au împins, că nu știu ce, dar, din toate detaliile obținute de acolo, l-a lovit pe ăla ca lumea! Păi da, suntem bătăuși... Avem orgolii personale, individuale. Am pretenții de la tine, să fii jucătorul care coordonează defensiva. Și tu ce faci, mă? E posibil așa ceva?

De 9 ani așteptăm așa ceva. Avem posibilitatea să creăm o imagine internațională și tu ce faci?

Ce explicație să aibă? L-am prins în vestiar. A zis că n-a făcut nimic, că doar l-a împins. Dar de ce trebuie, mă, să-l împingi? Ce e cu orgoliile astea?”, a reacționat Cârțu, la „DigiSport Special”. 

Sorin Cârțu, după Universitatea Craiova - Hapoel Beer-Sheva: „Am fost prejudiciați din interior”

„Până la urmă, rezultatul e bun. Vedem ce va fi acolo. Este o echipă cu tehnicitate bună, știu să paseze, au execuții bune. Vom avea un meci foarte greu acolo. Știam acest lucru, dar consideram că putem lua un avantaj la partida asta. Dar dacă suntem prejudiciați din interior, ce să facem?

Aveam posibilitatea să îmbunătățim bugetul, să-ți plătim salariul ție, domnul Papp! Ai venit de la Sivasspor, unde nu cred că luai salariul așa corect și la timp precum aici”, a adăugat „Sorinaccio”. 

Mirel Rădoi nu l-a menajat pe Paul Papp: „Nu avea ce să caute în meci așa ceva! E de neacceptat!”
CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER SHEVA
Mirel Rădoi nu l-a menajat pe Paul Papp: „Nu avea ce să caute în meci așa ceva! E de neacceptat!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (30)
Ussb
Ussb  •  19 August 2022, 23:42

Inacceptabil asa comportament de curtea scolii

dandana
dandana  •  19 August 2022, 22:25

Rade ciob de oală spartă! Cum dracu să te ei de jucător, când tu ca antrenor dărâmai băncile? Pe bune, tu vorbești? A greșit băiatul, aud că l-a călcat, pai nu reacționezi? Lăsați băieți în pace, Cîrțule tu așa, Becali pe partea cealaltă. Jocul greșeală așteaptă. În loc sa te interesezi sa aduci jucători că-i folosești pe ăștia la maxim, tu ii faci de *** și pe ăștia ca luptă asa cum pot și ei. Nu mi se pare normal ce se întâmplă, dar cine este Cîrțu să jignească jucătorii? Sa nu uitam ca l-ați lăsat pe Pigliacelli sa plece liniștit când Craiova era dependent de el, și tu îl luai la mișto. *** în clubul asta care doar vorbește și vorbește, uneori fără sa fie întrebat. La televiziuni le convine, dar noua suporterilor nu. Ne-am saturat de circ!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  19 August 2022, 16:41
Postat de potec pe 19 August 2022, 13:25

Ba fleosc, ba 8 clase , ba prostovane , Cirtu e si ala care a fost jucator important al craiovei maxima aia de care te dai cu capul de toti pereti ca sunteti continuatori, e si ultimul antrenor care a luat titlul cu craiova. Ba prostovane ce palmares mai vrei?, mai departe de mititelu poti sa vezi? Astia sunteti, fc mititelu 2017 si atit

Poteca esti la fel de prostovan ça si sorinnnnn cofetarul,

Vezi toate comentariile (30)
Comentează