INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB & CFR

Victor Pițurcă a comentat componența grupelor Conference League: „West Ham sunt prietenii noștri, i-a bătut Șumudică pe unde i-a prins” + „CFR nu mai e ce a fost”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 21:07 / Actualizat vineri, 26 august 2022 21:41

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a comentat componența grupelor Conference League în care au căzut FCSB și CFR Cluj.

„Roș-albaștrii” vor juca împotriva lui West Ham, Anderlecht și Silgeborg, în timp ce CFR Cluj le va înfrunta pe Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani.

Nelu Varga a băgat mâna în buzunar » Ce prime le-a oferit jucătorilor de la CFR pentru calificarea în grupele Conference
CFR CLUJ
Nelu Varga a băgat mâna în buzunar » Ce prime le-a oferit jucătorilor de la CFR pentru calificarea în grupele Conference

Ce a spus Pițurcă despre calificările celor de la FCSB și CFR în grupele Conference League

„West Ham sunt prietenii noștrii. I-a bătut Șumudică mereu. E o grupă grea, puternică. Jucătorii de la FCSB au nevoie de asemenea grupă. Publicul va veni la stadion. Contează mai puțin cum au jucat. Important e că s-au calificat. FCSB a jucat ofensiv, le-a și permis adversarul”, a spus Victor Pițurcă despre echipa bucureșteană.

Fostul selecționer a vorbit și despre echipa lui Petrescu: „CFR nu mai e ce a fost. Orice adversar e periculos. Titlul aici se poate, jocurile aici sunt altfel. Campionatul e la început, vom vedea”.

Pițurcă: „Craiova nu știu cum a luat acel gol, nu ai voie la acest nivel”

Victor Pițurcă a vorbit și despre Universitatea Craiova, eliminată de Hapoel Beer Sheva la penalty-uri, scor 4-3, după 1-1 în urma celor 120 de minute. În tur, scorul fusese tot 1-1.

„Universitatea Craiova nu știu au luat gol. A avut 1-0, păcat, o lipsă de concentrare. La nivelul ăsta nu trebuie să iei gol așa”, a mai spus Victor Pițurcă.

Citește și: 

MM Stoica îl contrează pe Becali și atacă: „Dică l-a sacrificat pe Tavi Popescu”

Presa engleză se teme de FCSB: „Echipa românească are un important istoric european. A câștigat Cupa Campionilor în 1986 și a fost finalistă în 1989”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
propaganda
propaganda  •  27 August 2022, 15:41
Postat de aberescu pe 27 August 2022, 01:02

Bah băiatule, când începe JiJi să se roage și să frece mătăniile, Rice, Bowens, Soucek, etc...nu mai valorează nimic, iar Zouma = zero. Numai sa fie Jiji'n mâna că vedeți voi!

Dumnezeu nu binecuvanteaza "NEMUNCA."

valentindragobete
valentindragobete  •  27 August 2022, 09:02
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 26 August 2022, 23:34

West Ham joaca cu City si Liverpool nu Botosani , Chindia sau Faru !!!

Dacă nu joacă cu dinam de B și nu ridică 160 de kile, degeaba, nu se există!

Cabalero
Cabalero  •  27 August 2022, 02:57

fcsb are asigurat locul 4 in grupa fara emotii... cat despre comentariile lui nea pitzurka legate de West Ham...ca orice ghencist care se respecta trebuia sa-si dea si el cu parearea si, tipic, sa bata campii...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează