INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PORTUGALIA - GERMANIA

Cristiano Ronaldo, de neoprit la EURO 2020 » Moment comic alături de Pepe: „E mai bună decât a ta!”

Ronaldo și-a însușit rolul de fotograf / Captură UEFA +32   FOTO
Ronaldo și-a însușit rolul de fotograf / Captură UEFA

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 11:24 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 11:45

Cristiano Ronaldo (36 de ani) e omul în care Portugalia își pune toate speranțele la acest Campionat European. Chiar și la apusul carierei, superstarul lusitan e în centrul atenției: a înscris o „dublă” în meciul cu Ungaria și a pornit un adevărat trend cu îndepărtarea sticlelor de Coca Cola

  • Portugalia are o nouă reprezentație la EURO astăzi, contra Germaniei. Duelul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV, de la ora 19:00.

Ronaldo și-a arătat inventitvitatea și după meciul cu Ungaria. La o ședință foto efectuată de campioana en-titre a Europei, CR7 a fost one-man show. A pus mâna pe aparatul foto și l-a fotografiat pe bunul prieten Pepe. 

Mai bună decât a ta”, l-a tachinat Ronaldo pe fotograf, moment în care Pepe, Ronaldo și toți cei prezenți au izbucnit în adevărate hohote de râs.

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor

Cristiano Ronaldo a făcut senzație la EURO 2020 nu doar pe teren, ci și în afara lui.

Starul Portugaliei a creat o adevărată isterie după ce la conferința de presă a dat la o parte sticlele de Coca Cola de pe pasă și le-a transmis celor care-l urmăreau să consume apă.

Totuși, jurnaliștii de la Marca au aflat că nu Cristiano Ronaldo a fost primul care s-a răzvrătit împotriva sticlelor de suc de la conferința de presă. Astfel, Luis Enrique a avut un gest asemănător cu o zi înaintea portughezului, la conferința premergătoare meciului Spania – Suedia (0-0, jucat pe 14 iunie).

@gsp.ro

Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca Cola. S-a enervat înainte de Ungaria - Portugalia. #cristianoronaldo #ronaldo #euro2020 #cocacola

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Cristiano Ronaldo a scris istorie pentru Portugalia în meciul cu Ungaria

Portugalia, deținătoarea trofeului, a învins-o în primul meci la EURO 2020, scor 3-0, pe Ungaria. Cristiano Ronaldo a scris istorie cu două noi goluri.

+28 FOTO

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a devenit astfel singurul fotbalist din istorie care joacă la 5 turnee finale de Campionat European! 22 de meciuri are Ronaldo la EURO. Pe 2 e Schweinsteiger cu 18, pe 3 Buffon cu 17.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor: „Să nu beți Coca Cola!”

VIDEO Primul selecționer de la EURO 2020 care sfidează trendul pornit de Cristiano Ronaldo: „Ai văzut ce a făcut?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează