INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UCRAINA - AUSTRIA

FOTO SHOW în Centrul Vechi, înainte de Ucraina - Austria » Forțele de ordine au fraternizat cu fanii

Ca într-un fan-zone oficial! Centrul Vechi a fost asaltat de mii de suporteri înaintea duelului Ucraina - Austria de la Euro 2020. +45   FOTO
Ca într-un fan-zone oficial! Centrul Vechi a fost asaltat de mii de suporteri înaintea duelului Ucraina - Austria de la Euro 2020.

Articol de , , - Publicat luni, 21 iunie 2021 17:42 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 18:14

Ca într-un fan zone oficial! Centrul Vechi a fost asaltat de mii de suporteri înaintea duelului Ucraina - Austria de la Euro 2020.

Spectacol total în centrul Bucureștiului. Mii de suporteri ucraineni și austrieci au ajuns în România pentru ultimul meci al grupei C, care se va juca în această seară, pe Arena Națională, de la ora 19:00.

SHOW în Centrul Vechi, înainte de Ucraina - Austria

+41 FOTO

Suporterii celor două echipe și-a ales „cartierul general”. Unde altundeva decât în Centrul Vechi al orașului. Acolo unde proprietarii de restaurante și terase și-au făcut stocuri generoase de bere. A fost distracție în toată regula, iar fanii n-au ținut cont de rivalitate și au petrecut împreună.

Din informațiile primite de Gazeta Sporturilor, în ziua meciului de la București autoritățile locale au detașat un număr de 2.000 de polițiști și jandarmi, care asigură ordinea publică. Ei îi vor însoți pe suporteri pe drumul spre stadion. Totodată, traseul a fost urmărit și de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, în cadrul dispozitivului de ordine publică se află jandarmi vorbitori de limba engleză, care sunt sprijiniți de câte cinci ofiţeri de poliţie din Ucraina și Austria, cu misiunea de a facilita dialogul și transmiterea principalelor mesaje ale autorităților române. 

De altfel, forțele de ordine au fraternizat cu suporterii, schimbând chiar câteva pase cu mingea oficială Euro 2020.

În imaginile surprinse de fotoreporterul Libertatea, Vlad Chirea, se poate observa buna dispoziție și dorința de petrecere a fanilor, care au așteptat turneul final un an de zile, fiind amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta Ucrainei, spectacol la conferință după meciul de la București » I-a sfidat pe Ronaldo și Pogba

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Jurnalista care l-a contrat pe Guardiola, surprinsă pe Arena Națională! Asistă la Ucraina - Austria

Cristiano Ronaldo, pus la zid de un nume mare din istoria lui Bayern Munchen: „Așa, pare un măscărici!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  21 Iunie 2021, 18:59
Postat de reteleanu pe 21 Iunie 2021, 18:48

daca nu darama nenorocitul ala cartierul izvor si punea casa poporului in popesti, aveam cel mai mare centru vechi din europa, magnet turistic.

Cartierul Uranus, vrei să spui! Iar cartierul ăla era 80% insalubru, case modeste și străzi fără canalizare și apă curentă. Casa Poporului este însuși o atracție turistică de mare anvergură. Iar cu cel mai mare Centru Vechi din Europa, las-o jos, că nu e așa, că nici nu e delimitat clar actualul. Dacă vrei să vezi anumite străzi și case în stil Uranus, mergi pe cele mai insalubre străzi și vezi cele mai modeste case din Cotroceni, și o să te simți ca-n Uranus, deși Cotroceniul e lux!

reteleanu
reteleanu  •  21 Iunie 2021, 18:48

daca nu darama nenorocitul ala cartierul izvor si punea casa poporului in popesti, aveam cel mai mare centru vechi din europa, magnet turistic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează