INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UNGARIA - FRANȚA 1-1

Victor Pițurcă, nemilos cu o vedetă a Franței: „E foarte greoi! Parcă e amețit”

foto: Imago +16   FOTO
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 08:43 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 09:30

Franța s-a încurcat contra Ungariei, 1-1, în al doilea meci de la EURO 2020, după o prestație modestă a campioanei mondiale.

Văzută că una dintre favoritele la câștigarea EURO, Franța nu a putut câștiga cu Ungaria, așa cum o făcuse în primul meci, 1-0 cu Germania.

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a analizat meciul dintre Ungaria și Franța, criticându-l dur pe atacantul Karim Benzema.

Victor Pițurcă nu-l menajează pe Karim Benzema: „Parcă e amețit”

„Benzema e foarte greoi în exprimare! Nu are un ritm, e fără imaginație și are ocazii puține. A lipsit aproape șase ani și acum este sub presiune. A avut o mare mare de gol, dar dă pasa la adversar. 

A pierdut multe mingi, e greoi! Parcă e amețit! Cu Ungaria, l-aș fi introdus pe Giroud. Se vedea clar că Benzema nu e în apele lui. Franța are jucători mari, dar nici primul joc, cu Germania, nu a fost reușit. Germania a dominat prima repriză și Franța a trebuit să facă un pas în spate. 

Contra Ungariei, nu mă așteptam ca Franța să fie condusă. Deschamps preferă mai întâi să nu ia gol și are o defensivă solidă. Ungurii au pregătit bine meciul, au jucat pe calitățile lor și puteau să producă marea surpriză. Tactic, ungurii au fost foarte buni”, a spus Pițurcă la ProTV.

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Elveția - Turcia

Citește mai multe știri de la EURO 2020: 

Protest la Euro 2020, după noua lege anti-LGBT din Ungaria » Ce vor să facă nemții la meciul direct cu maghiarii

Gosens s-a răzbunat pe Ronaldo: „Atunci m-a făcut să mă simt mic, am încercat să mă ascund”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lupu68
lupu68  •  21 Iunie 2021, 02:38
Postat de dexter pe 20 Iunie 2021, 12:46

Esti prost, ba, ca de obicei!

De unde stii, ca tu nu erai inca nascut in acea vreme?!

dexter
dexter  •  20 Iunie 2021, 12:46
Postat de lupu68 pe 20 Iunie 2021, 10:54

Ha! Ha! Ha! Pe fond are dreptate "analistul", dar nu-si aduce aminte deloc de el insusi, cum ne imbolnavea pe toti de nervi, fructificand doar 2 ocazii din 44 de faze de gol create de echipa? Piti-Piti-Piti, lasa-ne!

Esti prost, ba, ca de obicei!

lupu68
lupu68  •  20 Iunie 2021, 10:54

Ha! Ha! Ha! Pe fond are dreptate "analistul", dar nu-si aduce aminte deloc de el insusi, cum ne imbolnavea pe toti de nervi, fructificand doar 2 ocazii din 44 de faze de gol create de echipa? Piti-Piti-Piti, lasa-ne!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează