INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA - COLUMBIA 0-2

Disperare în Germania: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!” » Rudi Voller amenință jucătorii: „Pe unii nu-i veți mai vedea la națională!”

Germania s-a făcut din nou de râs, în amicalul cu Columbia. FOTO: Imago Images
Germania s-a făcut din nou de râs, în amicalul cu Columbia. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 10:23 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 10:52

Germania s-a făcut din nou de râs, în amicalul cu Columbia, pierdut clar, cu 0-2. Presa nu mai are răbdare cu selecționerul Hansi Flick, căruia îi reproșează numeroasele experimente, iar directorul executiv al Federației, Rudi Voller, dă vina pe jucători și consideră că unii n-au față de națională.

Germania a încheiat amicalul cu Columbia (0-2), de marți seară, într-un concert de fluierături. Cu un singur șut spre poarta adversă, în prima parte, și două goluri încasate la reluare, gazda Euro 2024 a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie, iar tabloidul Bild îl atacă pe selecționer: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!”.

Farul a transferat de la echipa retrogradată: „Sunt puternic, tehnic și lovesc bine cu stângul!”
FARUL
Farul a transferat de la echipa retrogradată: „Sunt puternic, tehnic și lovesc bine cu stângul!”

Bild i-a dat selecționerului Hansi Flick cel mai mic calificativ posibil

Jurnaliștii germani i-au dat tehnicianului cea mai mică notă posibilă, 6, ceea ce înseamnă „nu și-a meritat banii”. 

Și-i reproșează mai ales numeroasele experimente făcute, inclusiv contra sud-americanilor: „Nu mai e timp pentru așa ceva, Herr Flick! Cea mai bună acțiune defensivă a noastră a fost când Ter Stegen și Can au împiedicat o activistă de mediu să se lege de stâlpul porții!”.

Rudi Voller: „Germania nu mai are calitatea de acum câțiva ani”

Rudi Voller, în schimb, s-a luat de jucători, pe care i-a amenințat la final în fața camerelor de luat vederi. „Este mult prea puțin ce am văzut în aceste trei amicale. Columbia a fost cel mai puternic adersar, 3-3 cu Ucraina și 0-1 cu Polonia ne-au durut mai rău.

Disperare în Germania: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!” » Rudi Voller amenință jucătorii: „Pe unii nu-i veți mai vedea la națională!”
Rudi Voller, campion mondial în 1990 cu Germania, acum directorul executiv al Federației. Foto: Imago Images

Antrenorul, Hansi Flick, e cel mai puțin de blamat. A încercat totul, dar calitatea nu mai este aceea din urmă cu câțiva ani. Sunt cu siguranță câțiva jucători pe care nu-i vom mai vedea la națională în septembrie. Nu vreau să dau acum nume, dar și-au arătat limitele”, a comentat directorul sportiv al Federației de la Frankfurt.

În septembrie, Germania are ocazia unei revanșe în fața Japoniei, care a învins-o la CM 2022, în Qatar, pentru ca apoi să dea ochii cu vicecampioana lumii, Franța.

Situația este dramatică. Pe teren arătăm mult prea puțin. Îmi amintește de situația de la Bayern, din finalul sezonului. Parcă totul e împotriva noastră. 

- Leon Goretzka, mijlocaș Germania

Citește și:

Angel Di Maria și-a încheiat socotelile cu Juventus și semnează cu altă echipă până în 2024

Luis Suarez ar urma să-și anunțe retragerea din fotbal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează