INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SLOVACIA - PORTUGALIA 0-1

Cristiano Ronaldo, iertat de eliminare în victoria cu Slovacia » Căpitanul Portugaliei l-a lovit cu piciorul în cap pe portarul Dubravka

Cristiano Ronaldo, iertat de eliminare în Slovacia- Portugalia. Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, iertat de eliminare în Slovacia- Portugalia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 13:50 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 14:36

Cristiano Ronaldo (38 de ani) s-a dus în alunecare la minge la goalkeeperul Martin Dubravka (34), care a ajuns primul la balon, dar a riscat o accidentare gravă în victoria Portugaliei cu Slovacia, 1-0, din preliminariile EURO 2024. Atacantul lui Al-Nassr a primit doar „galben” și VAR nu a intervenit, dar va rata următorul meci de luni cu Luxemburg (luni, ora 21:45).

Cristiano Ronaldo a făcut un meci slab aseară, la Bratislava, și a riscat să fie eliminat în repriza a doua a partidei contra Slovaciei (1-0, gol Bruno Fernandes 43'), din preliminariile Euro 2024. Căpitanul Portugaliei s-a dus periculos în alunecare după o minge care-i scăpase de sub control în poziție favorabilă de a înscrie. 

Balonul a fost capturat de Dubravka, iar atacantul lusitan l-a lovit cu gheata în cap pe portarul gazdelor. „Merita roșu direct!”, a scris cotidianul Marca, dar suedezul Glenn Nyberg a fost indulgent, în ciuda protestelor slovacilor, iar VAR nu a intervenit să schimbe decizia „centralului”.

Direct titular și căpitan! Pe cine a trimis Ovidiu Burcă în teren la amicalul Dinamo - Tunari 7-0
DINAMO
Direct titular și căpitan! Pe cine a trimis Ovidiu Burcă în teren la amicalul Dinamo - Tunari 7-0

Cristiano Ronaldo, iertat de eliminare în Slovacia- Portugalia

Cristiano Ronaldo a rămas în teren până la final și n-a marcat, numai că avertismentul (al treilea în aceste calificări) primit îi atrage suspendarea pentru duelul următor din grupă, cu Luxemburg, căreia în tur îi dăduse două goluri.

Jucătorul lui Al Nassr rămâne cu 5 reușite în 5 meciuri în grupa J a preliminariilor pentru turneul final din Germania (toate câștigate la zero de selecționata lui Roberto Martinez), la o singură lungime de cei mai buni marcatori din actualele preliminarii, Romelu Lukaku, Scott McTominay și Rasmus Hojlund, și la egalitate cu Zeki Amdouni, adversarul României din grupă, și Harry Kane.

Cristiano Ronaldo duce recordurile mai departe

„Victorie foarte importantă într-un joc dificil. Continuăm seria de invincibilitate”, a fost mesajul postat după meci de liderul mondial absolut al selecțiilor la echipa națională (201) și al golurilor înscrise (123), care a strâns aproape 300.000 de like-uri și peste 18.000 de redistribuiri.

7 meciuricu victorii la zero este seria reușită de naționala Portugaliei în preliminariile pentru Euro. Lusitanii au marcat 23 de goluri în aceste partide și ocupă locul 1 în grupa J

Citește și:

Lotul final al României + ce numere și-au ales „tricolorii”: 3 jucători au rămas pe dinafară

Craioveanu trage un semnal de alarmă: „Ne păcălim dacă spunem că am jucat bine cu Elveția și Kosovo”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează