INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

De ce nu e Leroy Sane nici la Bayern, nici la națională. Ce probleme are starul bavarezilor

Leroy Sane Foto: Imago
Leroy Sane Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 09:54 / Actualizat luni, 27 martie 2023 12:06

Mijlocașul lui Bayern, Leroy Sane (27 de ani), are probleme mari acasă. Iubita lui s-a întors la Londra, cu fiica lor, Rio, iar el a plecat după ele. Clubul și selecționerul Hansi Flick l-au învoit ca să-și rezolve situația.

Mulți au pus neconvocarea lui Leroy Sane la naționala Germaniei, pentru amicalele cu Peru (2-0) și Belgia, pe seama crizei de formă pe care o traversează. Însă mijlocașul lui Bayern n-a fost văzut nici la club zilele acestea, alături de restul jucătorilor neimplicați la loturi.

Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!
FCSB
Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!

Motivul? Tabloidul german Bild dezvăluie că mijlocașul în vârstă de 27 de ani are mari probleme acasă. Iubita, Candice Brook, s-ar fi săturat de Munchen și s-a întors în Anglia, la Londra, cu fiica lor, Rio.

Candice, cântăreață americană, fusese și unul dintre motivele pentru care transferul jucătorului de la Man. City la Bayern, în iulie 2020, trenase multă vreme. Pur și simplu nu voia să părăsească Regatul Unit.

Acum însă, după aproape 3 ani petrecuți în Germania, a făcut drumul întors. Iar Leroy a profitat de pauza competițională, s-a învoit la selecționer și la club, și a plecat după Candice, sperând să găsească împreună o rezolvare.

În urmă cu ceva timp, Bayern i-a propus lui Sane o prelungire a contractului scadent în 2025. Dar, la cum au evoluat lucrurile ulterior, totul a rămas în aer.

Evoluțiile sale au fost din ce în ce mai modeste, spre nemulțumirea șefilor clubului, astfel că acum se discută mai degrabă despre un eventual transfer, în vară. Destinația? Candice e deja la Londra!

20de milioane de euro pe sezon câștigă Leroy Sane la Bayern, conform revistei Sport Bild

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Cristiano Ronaldo i-a întins o „capcană” lui Radu Petrescu, apoi i-a râs în față românului » „Centralul” nu s-a lăsat păcălit

Antonio Conte, OUT de la Tottenham! Julian Nagelsmann e favorit să preia echipa din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează